Posted 21 Jul 2008 · Report post Salut ma numesc Radu Baboi, locuiesc in Bucuresti si sunt pe cale sa-mi cumpar un Volvo 460.Astfel chiar daca inca nu sunt posesorul unui Volvo va rog sa ma primiti si pe mine ca ucenic in cercul vostru!Mai multe despre masina pe care o voi achizitiona am scris la categoria la care ma voi incadra si sunt sigur ca voi primi cele mai bune indrumari de la voi.Multumesc ca existati, de voi se leaga in mare masura luarea deciziei de a-mi cumpara aceasta masina!Cele bune tuturor!Radu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2008 · Report post Salutari, bine ai venit! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2008 · Report post Salut , bine ai venit si felicitari pentru decizia pe care ai luat-o!Simte-te ca intre prieteni: aici vei gasi intotdeauna un sfat, o mana intinsa si o atmosfera care creeaza dependenta! Best, avx. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2008 · Report post Nu vei regreta achizitia. In ceea ce priveste dependenta... eu m-am ferit de droguri, de bautura (m-am prins la tigari doar), de internet mai mult de 2h pe zi pana am dat de acest site si mi-am luat Volvo. Asa ca ai grija Pe aceasta cale tin sa ma felicit si eu pt. achizitia facuta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2008 · Report post Bine-ai venit printre noi, Raducule, si sa ai sedere placuta !!! Sa ai parte de bucurii cu masinuta, daca pana la urma te hotarasti s-o achizitionezi ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jul 2008 · Report post Salut, multumesc tuturor pentru primire!masina mea vine la inceputul lunii viitoare, sper ca prima joi din august sa fiu si eu prezent la Polivalenta. Share this post Link to post Share on other sites