Posted 31 Jul 2008 · Report post Salutare. De aproximativ o saptamana-doua, nu mai merge claxonul decat foarte rar. Apas pe volan cu toata puterea, apas in fiecare coltisor dar masina se incapataneaza sa faca "tit-tit" Din cand in cand, claxonul revine dar dupa doua trei apasari se blocheaza iar. Saptamana viitoare plec in Croatia si eram curios daca e oare o problema electrica mai serioasa sau doar undeva nu se face un contact? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2008 · Report post O astfel de problema exista si la V40. In cazul meu am gasit ca, claxonul functioneaza mai bine daca apas pe zonele marcate cu rosu, decat sa fac ´´flotari´´apasand pe zonele marcate cu verde, unde se afla butonul de claxon. Nu cred ca e o problema electrica. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2008 · Report post Aceeasi problema o am si eu la V40-ul meu, dar la mine nici pe zonele rosii nu mai doreste domnisoara sa guitze... astept sa pun celalalt volan, poate sunt mai receptive contactele la "atingeri delicate" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2008 · Report post De claxonat nu claxonez asa de mult dar imi era frica ca nu cumva claxonul sa fie primul dintr-un sir de evenimente neplacute. Adica sa nu mai raspunda la comenzi butoanele de pe volan, farurile, muzica, etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2008 · Report post Nevasta-mea m-a intrebat daca avem claxon? Eu cand merg am,ea nu, asta-i sexul slab.... Share this post Link to post Share on other sites