VOLVO16

ROMÂN MILIONAR LA KILOMETRAJ !!!!!!

17 posts in this topic

Nu e chiar asa mare lucru un milion la o masina... Cine e Romin?

Român... romane ;D

Si nu EL este primul milionar, ci Moisi Dumitri-Marius... care cel putin la data inregistrarii pe http://volvoclub.org.uk avea 745.644 mile... intr-un Volvo 142DL din 1973 Asta inseamna 1193030km.. Eat our dust, Skoda !

Detalii aici : http://www.volvoclub.org.uk/hmc/index.shtml

chestia era ca i-a facut in 4 ani , asa spunea in clip

La ce pret ar putea fi vanduta in Romania o astfel de masina, care are 1 mil.de km parcursi? (in Germania masina asta, cred ca ar valora cam 1000Euro).

Sunt sigur ca persoana care a insumat cei 1 mil.de km, a luat bani frumosi de la reprezentanta Skoda, pentru reclama. Mi s-ar fi parut cinstit sa faca publica si cartea cu istoricul masinii, in care se afla schimburile de ulei. M-am gandit si eu la faza cu 1 mil.km la Volvo meu, prin modificarea de pe bord a kilometrajului cu un laptop si apoi reclama si bani obtinuti de la Volvo... ;)

cred ca fiecare a visat la un moment dat sa reuseasca sa faca 1 milion de km cu masinuta personala  ;) .

La cum arata pielea de pe volan si tapitzeria EU NU CRED CA ARE 1 mil. de KM. E imposibil, numai daca nu cumva are piele auto-regenerabila.....

La cum arata pielea de pe volan si tapitzeria EU NU CRED CA ARE 1 mil. de KM. E imposibil, numai daca nu cumva are piele auto-regenerabila.....

Te contrazic... pe volan are husa shi pana la urma Skoda este un VW cu alata sigla, deci este o masina calitativa.... shi apoi putzin shtiu ca alte masini de la alte marci au facut mai multi km

"Proprietarii de autovehicule Volvo mai vechi pot sta liniştiţi

Nimeni nu ÅŸtie cât de departe poate ajunge un Volvo. ÃŽn acest moment, recordul pentru "cea mai mare distanÅ£ă parcursă", înscris în Cartea Recordurilor, este deÅ£inut de un Volvo P1800, produs în 1966, care a parcurs mai mult de 3.572.342 km! Pentru a menÅ£ine un autovehicul în formă pe o asemenea distanÅ£ă, este nevoie de o sursă sigură de piese de schimb - precum piesele originale clasice."

Sursa: http://www.volvocars.com/ro/salesandservices/maintenance/genuineparts/Pages/default.aspx

O fii cum zici.....Dar tot mi se pare ca arata ca noua la 1 mil km. N-am zis ca nu poate face, insa parca prea bine arata ......

O fii cum zici.....Dar tot mi se pare ca arata ca noua la 1 mil km. N-am zis ca nu poate face, insa parca prea bine arata ......

Corect... arata bine siliconata :)) eu ma bucur pt om.... daca i'a facut cu adevarat sa mai faca.... inca pe atatzea.... daca nu este adevarat... atunci rusine celor de la Skoda..... sunt multe de insinut despre masina in cauza... isa eu zic ca nu are rost.... ca dupa o sa zic ca suntem "invidioshi" pe proprietarii de Skoda... ceia ce ar fi un mare neadevar ;D

Skoda aceea NU are 1 milion de km! Am vazut masini la 200 000 km care aratau mai rau decat Skoda asta.

In primul rand, exteriorul este impecabil, fara zgarieturi, fara nimic, farurile si stopurile nu sunt matuite deloc. Ori a mers 1 mil km fara sa aprinda vreun far, sau sa semnalizeze deloc, sau cu husa pe ea, sa nu se zgarie ori a fost revopsita integral si schimbate farurile (chiar daca au zis ca nu a fost schimbat nimic important pe masina)...si in plus de asta, sa fii bucurestean si sa faci 1 milion km (defapt 999999 km) si masina sa arete ca si noua, e putin probabil. Si ce a facut cand i-a aparut pe bord 999999 ? S-a oprit in mijlocul drumului si a chemat platforma si pe cei de la Skoda? De unde a stiut ca cei de la Skoda vor face o pagina de internet cu masina lui?

Jantele iar sunt impecabile, pt drumurile bucurestene.....

Nicio urma de fum pe spoilerul spate....

Interiorul, iar este impecabil...niciun buton nu este murdar sau uzat, niciun fir de praf imbibat in plasticul ieftin de pe bord....sa fim seriosi.

Am vazut in vara in Hamburg, un S60 cu 550 000 km la bord, care arata asa cum trebuie sa arate o masina la km aia, adica, mult mai rau decat Skoda asta.

Si nu e 1 milion de km, ci doar 999999,0 :P

Am cerut VIN-ul masinii, cand a aparut siteul cu "recordul"....a trecut aproape un an si nu am primit niciun raspuns.

Parerea mea...masina are pana in 200 000 km, este o incercare penibila de promovare din partea celor de la Skoda, si...I really hate VAG and their crappy cars. Volvo for life.

“Eu am o Skoda Octavia Tour. E o maÅŸină extraordinară... nu ÅŸtiu cum să vă zic... parcă e în prelungirea mea! Nu aÅŸ alege nicio altă marcă. Skoda face maÅŸini foarte bune!â€.

Poate daca era Senna cu Honda NSX, credeam ca simte masina in prelungirea lui...dar asa....Asta e doar o poveste invatata pe de rost.

1 milion km in 4 ani, inseamna 684 km PE ZI, niciun TIR nu cred ca face atatia in ROMANIA.

pictogramele butoanelor de pe bord se vad foarte bine, nu e nimic sters, nici macar cele de la volum de pe volan.....sa stai non stop in masina, fara sa apesi vreun buton....cam greu de crezut.

Numerele de inmatriculare de Bucuresti ale Craioveanului sunt cu steagul UE, iar acum 4 ani, se dadeau tot cu steagul Romaniei....

O fi facand Skoda masini bune, dupa Volvo, Mercedes, BMW, Ford......

Cea mai penibila incercare de promovare a unei masini. Rusine Skoda.

pana la urma Skoda este un VW cu alata sigla, deci este o masina calitativa....

Skoda este un VW second-hand. La fel ca si Seat. Uite la NOUL EXEO ca e vechiul A4. Skoda este la fel pentru VW ca si Dacia pentru Renault ;) Imaginea este muuuult prea umflata pentru ce ofera. Si este asa bine vanduta, din cauza gandirii de turma...daca vecinu are, imi iau si eu, dar cu o dotare in plus.

Unde ati mai vazut masina din clasa medie cu motor de 1,2 in 3 pistoane si consum de 12-14% si 1,4 pe Octavia  (care are aproape 2 tone) si un consum de vreo 11% ?  Interior cu bord tare din plastic (ca la un Logan)...and so on

Se pare ca alina_tm, noua noastra colega are o masinuta cu putin peste 1 milion, pe ea o cred! da' skoda aia....

Mda este clar reclama. Faptul ca a ajuns la 1 mil de km nu spune nimic de fiabilitatea masinii. Conteaza cum a ajuns. Poate omul era angajat de skoda iar jobul lui asta era. Facea 3 curse bucuresti-constanta-bucuresti intr-o zi. Asta inseamna cam 1500 km. A doua zi cand era liber o echipa de mecanici si ingineri bibileau la masina de dimineata pana seara. A treia zi omul nostru o lua din nou din loc si tot asa timp de 4 ani pana la cifra magica de 1 milion de km. Dumnezeu stie cati bani s-au bagat in masina asta. Ar trebui sa ii lasam pe posesorii de octavia tour sa isi exprime parerea despre clipul asta. Ei stiu mai bine  ;). Eu unul am auzit ca octavia tour nu ar fi chiar atat de grozava. Este cu mult sub octavia 2.

Si atunci ce rost mai are? Daca refaci masina odata la cateva drumuri? Cine isi permite sa investeasca atata intr-o masina, dupa fiecare drum mai lung? Cum poate demonstra asta, fiabilitatea unei masini? Eu stiu persoane care au avut si au Skode, si la 70 000 km deja farurile sunt ingalbenite...la aceasta, sunt ca si noi.

In plus de asta, cand a aparut "recordul" se mandreau sus si tare, ca nu s-a schimbat nimic important la masina, doar consumabilele....

Dupa cum zicea cineva: Or fi lasat-o sa merga pe banc cu rotile in aer si au schimbat filtre si ulei "din mers". Asa nici macar cu pene de cauciuc n-au pierdut timpul.....

Skoda face eforturi mari sa isi termine stocul de octavia tour.Masina asta este la reducere de mai bine de un an si jumatate. Acum doua saptamani eram in mall-ul de la baneasa. Stiti si voi cum apare vreun model nou cum este expus in mall-uri. Ce model credeti ca era expus de skoda ? Ati ghicit octavia tour, bineinteles 1.9tdi :D:D. Oricum eu zic ca au o campanie de marketing bine pusa la punct si in plus si-au format o imagine buna in Romania. Dovada stau cele peste 20000 de masini vandute in romania in 2008.