Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KPAX

Caut bara protectie

23 posts in this topic

Salutare volvisti,

De curand am avut un mic accident si ni-am busit bara de protectie si toate aparatoarele de desubtul masinii. Am luat un cane din plin la 150 km/h, si acum sunt in cautarea unor astfel de piese ca sa-mi refac masina. Poate cineva sa ma ajute si sami spuna de unde pot sa le gasesc?

Merci anticipat

Salut Sergiu !

Poti incerca la REMCO, dar probabil ca iti va aduce ceva turcesc, daca exista un alt producator pentru bare. La reprezentanta nici nu ma gandesc sa te trimit :(

Pai la reprezentanta nici ca am de gand sa ma duc. Si la urma urmei nu cred ca ar fi mare diferenta intre bara de la turci si cea originala. Dar totul depinde de pret la urma urmei. In privinta achizitionarii unor piese de la reprezentanta deja am avut o experienta in trecut cand soferul nostru de la firma a lovit Masterul (renault) si cand am facut o constatare la Renault miau spus ca reparatia cu tot cu piese ar putea costa in jur de 150 de milioane lei pe vremea acea(ex. bara protectie 17 000 000 si la un magazin de piese am luato cu vrio 12 000 000 sau ceva de genul asta daca imi aduc aminte bine si asa mai departe) in final repartia cu totul ma dus cam la vrio 80 - 90 mil lei vechi diferenta mare intre 150 si 90 mil lei. Asa ca concluzia este ca pentru anumite parti de exterior nu cred ca este neaparat necesar achizitai pieselor de la reprezentanta. Preturi mult prea mari.

Eu am un V40 phase II an 2001 si cred ca in curand am sa-i schimb bara fata, nu e lovita nu zgariata. Daca te intereseaza vrb.

Da, ma bate gandu sa iau ceva tuning. Am gasit ceva dar mai caut ::)

Am gasit ceva dar ma omoara transportul, canada sau state, pana la urma ma duc cu poza si o fac la baieti cu fibra. Iese bine, am vazut cum lucreaza si ca e iesit din mana lui. Sunt multumit.

Eu nu am gasit baietiasa ca pan la urma am comandat setul complet bara fata bara spate praguri si pleoape de la carcept parca la 839 eur cu tot cu tva. Trebuie sa-mi soseaseasca pe miercuri. Imediat ce le pun pe masina fac oze si le pun aici

ma intereseaza  o bara de  V40 sau s40 model 2000  cu tot  cu fagure.

daca  tot va    comandati  ceva  deosebit  si  va  ramane  putin din  plasticul  vechi  al masinii (batrana  bara)-  astept un pret.

multumesc anticipat.

KPAX, cat spuneai ca te-a costat kitul pe care l-ai comandat? eu l-am gasit la 585 euro fara transport si taxe.

835 euroi cu tot cu TVA si adus la Bucuresti. Am facut factura pe firma.

tu de unde ai gasit? este plastic sau fibra? ai vre-o poza sau se poate vedea undeva pe net?

Masina mea ar trebui sa fie gata maine sau in cel mai rau caz luni. Cum o termin ii fac poze si-ti arat.

Cu toate acestea am ceva nemultumiri se pare ca trebuie sa fii foarte atent la ce comanzi.

@ zzo sa stii ca eu am patit-o raude tot cu kitul comandat. pe spate se potrivea ok iar pe fata nu venea de nici o culoare, asa ca pan la urma m-am luat bara originala dar.... cu fusta si arata mult mai bine. ca ininte. si nu trebuie sa fati mari modificari. kit-ul pe care l-am luat l-am trimis inapoi. parerea me e ca daca vrei sa-ti faci ceva ori din fibra ori te duci la cineva care stie meserie ori cauti magazin cu service si experienta in asa cea si care are ceva modele expuse in vitrina.

cat te-a costat bara? ai luat-o de la volvo, originala? kitul ce a avut de nu sa potrivit pe fata? ce neplaceri ai avut la comanda

bara cu tot cu tot cu fusta ma costat in jur de 1600 ron dar e destul de dificil sa comanzi o bara ca are multe chitibusuri si coduri diferite. Norocul meu este ca am nimerit si pe codul de culoare cu codul dat de pe bara veche asa ca m-am scos ieftin.

in ceea ce priveste chitul pai:

1 a venit fara suport pentru clemele de prindere

2 bara fata avea vre-o 2 cm diferenta fata de cea originala si ori imi iesia prea in fata ori imi fura din spatiu la aripa

3 produsul din care era fabricata era o fibra foarte subtiere si la prima pietricica luata in bara riscam sa crape.

4 produsul init nu era asa cum era artat pe site

si altele

Am avut noroc cu vanzatorul ca mia returnat banii si sia luat marfa inapoi si  trimis-o de unde a venit.

ceva poze!!! poate ne si intalnim sa discutam putin pe tema asta. E clar ma duc sa o fac din fibra

@zoo sorry ca raspund mai greu dar ajung inultimul timp foarte greu sa mai scriu sau sa mai citesc ceva deoarece e de lucru mult. Cu toate aceste pot sa-ti spun ca ne putem vede eventual dupa 25 iulie deoarece plec intr-un mic concediu. poze..... o sa am grija sa le postez cat de repede pot.

Pozele cand le vedem si noi?

Din care horoscop citesti tu ca as fi eu sau nu interesat de un anume produs ? Raspunde te rog daca poti ( scz pt offtopic insa consider ca e necesar comentul acesta pentru ca sunt vanat in ultima perioada de cativa membri ai forumului si nu stiu motivul)

Ca să nu înceapă războiul blocam acest subiect.

Guest
This topic is now closed to further replies.