Posted 7 Aug 2018 (edited) · Report post Salut, sunt in concediu și in drum spre Maramureș am alimentat de la o benzinărie MOL din Beclean cu 55 l de Evo plus, am parcurs 1 km și mi-au apărut 3 erori( vezi foto). Motorul nu mai trage, viteza maxima 40-60 depinde de înclinația drumului. Ce ma fac, mai am de parcurs o grămada de km, un sfat, un service in aceasta zona Sighetul Marmatiei. Masina este XC 90 D 5 185CP. Mulțumesc anticipat pentru sfaturi și ajutor. Edited 7 Aug 2018 by Cizuns Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2018 · Report post Nu stiu daca te ajuta dar primele doua erori vin de la modulul ABS Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2018 · Report post Probabil a sarit tija swirl Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2018 · Report post Am fost la un service in Sighet, îmi dădea eroare no signal injectorului 5. A dat cu un spray degripant pe mufa de la injector și a fost ok cam 60km, după care a luat-o de la capăt cu aceleași erori, și același simptome. Am scos capacul de la motor și masca protecție injectoare, și acum este ok. Cred ca este o problema la mufa care intra in acel injector. Credeți ca este vreo problema dacă merg fără aceste capace pana la Bucuresti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2018 · Report post Nu este nici o problema Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2018 · Report post Salut, revin cu parere de rau, dupa aproape 6 luni cu aceiasi problema. Mi-a aparut din nou aceleasi erori in bord. Codurile de erori sunt cele de mai jos. Ma poate ajuta, va rog cineva cu remedierea fizica a lor? Multumesc anticipat, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2019 · Report post Ai rezolvat problema? Ce a fost? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Mar 2022 · Report post Salut! Am și eu exact aceeași problema la un XC 90 din 2006. Îmi poți spune cum ai rezolvat ? Share this post Link to post Share on other sites