Posted 23 Aug 2008 · Report post Nu stiu daca am postat bine subiectul aici, dar am o intrebare: cum, cu ce se intretine tapiteria din piele? Masina mea e noua si as vrea sa stiu ce solutii pot sa folosesc pentru tapiterie. Am vazut prin magazine fel de fel de solutii, creme pentru intretinere, dar am un prieten care a cumparat o asemenea solutie, a respectat indicatiile de pe ambalaj, pielea arata dupa excelent, dar a doua zi surpriza: si-au patat toti cei care sau urcat la el in masina hainele (inclusiv el). Parca au stat pe un pachet de unt. Stie cineva o alta metoda? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Nov 2008 · Report post incearca cu "lapte doina"faimoasa crema romaneasca care inca se mai gaseste.eu numai cu asa ceva imi dau pe tapiterie si este excelenta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Dec 2008 · Report post sau poti folosi produsele http://www.leatherique.com. au 2 solutii: rejuvinator oil (este pt intretinerea tapiteriei din piele, se foloseste de 2-4 ori pe an) si prestine clean (este pt curatarea tapiteriei din piele, si se poate folosi de fiecare data cand speli masina). 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Dec 2008 · Report post incearca cu "lapte doina"faimoasa crema romaneasca care inca se mai gaseste.eu numai cu asa ceva imi dau pe tapiterie si este excelentaAm incercat produsul pe volan,care era putin uzat intr-o zona,si am avut "dezamagirea" sa vad o "stergere" a culorii .Se pare ca tot produsele dedicate sunt solutia,si doar pe temperatura ridicata pe termen lung(cca 24 ore) sa dea timp solutiei sa patrunda in piele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2008 · Report post produse dedicate ca Leatherique Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2008 · Report post Se pare ca Leatherique nu a auzit de Volvo... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2008 · Report post nu inteleg ce vrei sa spui. poti fi un pic mai explicit? eu pot vorbi cu cei de la leatherique si daca vrei un intreg kit pt refacerea tapiteriei din piele, se poate rezolva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jan 2009 · Report post nu inteleg ce vrei sa spui. poti fi un pic mai explicit? eu pot vorbi cu cei de la leatherique si daca vrei un intreg kit pt refacerea tapiteriei din piele, se poate rezolva.m-ar interesa si p mn un pret daca s poate....ms mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2009 · Report post Leatherique Rejuvinator Oil500 ml - 29,90 EUR1000 ml - 49,90 EURLeatherique Prestine Clean500 ml - 18.90 EUR1000 ml - 29.90 EURLeatherique Cerious Clean500 ml - 19.90 EUR Share this post Link to post Share on other sites