Posted 26 Nov 2018 (edited) · Report post Buna ziua. Astăzi mi s-a aprins martorul ABS. Ca si simptome, a mers motorul sacadat ca si cum ar merge in trei. Am accelerat usor, usor dupa care și-a revenit, dar mi s-a aprins martorul ABS in bord. Se simte si o usoara lipsa de putere. Lichid de frana si servo sunt in limite. Puteti sa imi dati ceva sfaturi, ce sa verific verfic? Va multumesc anticipat. Edited 26 Nov 2018 by SIKISEANU Adaug poza cu mesajul don bord Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2018 · Report post Acum 15 minute, Evrens a spus: Buna ziua. Astăzi mi s-a aprins martorul ABS. Ca si simptome, a mers motorul sacadat ca si cum ar merge in trei. Am accelerat usor, usor dupa care și-a revenit, dar mi s-a aprins martorul ABS in bord. Se simte si o usoara lipsa de putere. Lichid de frana si servo sunt in limite. Puteti sa imi dati ceva sfaturi, ce sa verific verfic? Va multumesc anticipat. Masina es S40 2.0, an 2005. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2018 · Report post Problema rezolvata. Mufa care intra in senzorul abs, nu era băgată bine. S-a curatat cu spray de contact, pusă la loc in senzor abs. Martorul ABS stins. Am din nou ABS si SRS. Rog moderatorul sa închidă topicul. Mulțumesc. Share this post Link to post Share on other sites