Posted 28 Jan 2019 · Report post Salutare colegi! Sunt nou aici, asa ca nu cunosc foarte bine regulile acestui forum, dar le voi afla! Am un volvo s60 (2012, 1.6, D2) si de vreo 2 ani , usa din stanga spate nu mi se incuie,nici geamul nu functioneaza, toate mufele sunt cuplate, au curent, mi-am schimbat si acel releu,dar nimic! Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat, v as fi recunoscator! Va multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jan 2019 · Report post Am avut si eu probleme legate de blocarea usii spate. rezolvarea a fost inlocuirea motorosalui Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2019 · Report post Salut. Cat a costat schimbarea motorasului? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jan 2020 · Report post On 1/28/2019 at 9:21 AM, Nickary said: Salutare colegi! Sunt nou aici, asa ca nu cunosc foarte bine regulile acestui forum, dar le voi afla! Am un volvo s60 (2012, 1.6, D2) si de vreo 2 ani , usa din stanga spate nu mi se incuie,nici geamul nu functioneaza, toate mufele sunt cuplate, au curent, mi-am schimbat si acel releu,dar nimic! Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat, v as fi recunoscator! Va multumesc! Stanga spate nici mine nu mi se mai incuia, Am bagat-o pe tester cod eraore CEM-B110A77, am luat usa in manual ,daca se poate spune asa ...incuiat-descuiat de cateva ori si a revenit la normal,au trecut 2 sapt si vad ca e ok sper asa sa si ramana . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2020 · Report post La mine la fel,incuiat desuiat de cateva ori manual,din butonul de pe usa,si a mers... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2020 · Report post On 24.01.2020 at 4:36 PM, vinovatu000 said: La mine la fel,incuiat desuiat de cateva ori manual,din butonul de pe usa,si a mers... La mine nu a mers din butonul de pe usa , am incuiat-descuiat doar usa cu probleme din VIDA si numai asa si a revenit . Share this post Link to post Share on other sites