Posted 21 Jul 2019 · Report post Salut, Am fost informat de un prieten ca Volvo a emis o rechemare service pentru 500,000 masini diesel produse intre 2014 si 2019: https://www.euronews.com/2019/07/20/volvo-issues-recall-notice Am gasit un un link unde se poate verifica VIN - ciudat mie imi spune inavlid VIN: https://www.volvocars.com/en-ca/own/explore/recall-information Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jul 2019 · Report post Site-ul pe care l-ai indicat are locale de Canada, de acolo VIN-ul invalid. In Romania proprietarii autovehiculelor vizate de recall au fost instiintati printr-o scrisoare expediata prin Fan. Pasul urmator primirii acesteia este o discutie cu unul din dealerii marcii in Romania pentru a vedea daca masina necesita vreun update urgent. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jul 2019 · Report post Volvo a fost MASINA odata. Acum ? Chinezarii. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jul 2019 · Report post Bine ca am benzinar! Oricum, modelul XC40 nu e afectat de aceasta posibila problema. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2019 · Report post On 7/22/2019 at 9:29 AM, MMMihai said: Site-ul pe care l-ai indicat are locale de Canada, de acolo VIN-ul invalid. In Romania proprietarii autovehiculelor vizate de recall au fost instiintati printr-o scrisoare expediata prin Fan. Pasul urmator primirii acesteia este o discutie cu unul din dealerii marcii in Romania pentru a vedea daca masina necesita vreun update urgent. Da asa mi-au raspuns si cei de la Volvo NA - ca nu e bine acolo :). Am sunat la Primus si mi-au spus ca nu neaparat se face aceasta inlocuire - doar daca ar fi o limitare putere motor, coroborata ci cateva simptome de miros si zgomot. Are cineva continutul scrisorii ca sa ne lamurim in ce conditii trebuie mers in service? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2019 · Report post Poftitz'. Scrisoare_QB R29939_Important Safety Notice Intake Manifold.pdf 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2019 · Report post O fi vorba despre problema pentru care sunt chemate masinile in service? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2019 (edited) · Report post @bim e modelul 2011, nu ar trebui sa fie afectat de rechemare. Sunt curios de ce a luat foc. Edited 1 Aug 2019 by Adrians Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Aug 2019 · Report post O fi valabil si daca sunt al doilea propietar? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2019 · Report post Nu are vreo legatura - e vorba de masina in sine, nu de proprietar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2019 · Report post Multumesc! Tot sunt in DE si am reprezentanta Volvo in orasul meu, o sa le fac o vizita, sa vad ce mutre fac! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2020 · Report post A fost cineva in service, la rechemare, pentru problema asta cu galeria de admisie? Despre ce e vorba concret? Caut de ceva vreme un xc60 si cand, in sfarsit, l-am gasit, un d4 vea 190 hp, la un simplu telefon la Primus pt a intreba cat costa instalarea unei camere video pt mersul inapoi, sa fiu anuntat ca are rechemare. Culmea e ca are chiar scurgere de ulei pe la galerie. Deci, e bai mare ori ba? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2020 · Report post Am fost au schimbat si repozitionat o piesa. Au fost ceva incidente parca cu topirea piesei din plastic. Atata timp cat e o rechemare si e gratuita interventia tu nu te alege decat cu timpul pierdut si-ti verifici si scurgerea aia de ulei cu ocazia asta. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2020 · Report post Daca masina e adusa de afara, cum procedezi cu rechemarile? Cum esti anuntat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2020 · Report post Simplu, nu esti. Informarea o face dealerul care a vandut masina catre primul proprietar sau daca ai mers cu masina in servicele Volvo autorizat esti luat in evidenta si vei primi informarile fiind proprietarul inregistrat. Oricum, la o masina din 2014 (cum vad ca ai in semnatura) cred ca s-au facut toate rechemarile necesare pana acum, putin probabil sa mai apara defecte ascunse ce necesita rechemarea in service. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2020 · Report post 5 hours ago, Rebranded said: Daca masina e adusa de afara, cum procedezi cu rechemarile? Cum esti anuntat? Asa cum zice si Maurice, nu esti anuntat. Cine e in situatia asta, suna la ei, si, in baza VIN, se verifica daca e cazul de rechemare si apoi se face programare. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites