Posted 20 May 2009 · Report post Ce anume (ce parte) se imbraca din fata de usa?Aveti cumva un desen sau poza?Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2009 · Report post Nu imi dau seama cum vine asta. La mine e "material" peste tot, mai putin pe maner si ce mai e pe acolo... Piele si stofa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2009 · Report post Nu imi dau seama cum vine asta. La mine e "material" peste tot, mai putin pe maner si ce mai e pe acolo... Piele si stofa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jun 2009 · Report post Pentru cei care doresc cataloage cu diferite variante de combinatii de materiale, cataloage care contin 100 poze acestea sunt gratuite.Pentru cei care doresc mostre de materiale, acestea sunt la randul lor gratuite.Rog doritorii sa ma contacteze prin PM, telefon sau mail pentru a ne furniza adresa de livrare.Taxa de curierat se plateste de catre destinatar, si este aproximativ 15 lei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Aug 2009 · Report post Catalogul virtual de combinatii de materiale este acum disponibil si pe site-ul nostru la urmatorul link:http://www.husa-auto.ro/catalog/index.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Aug 2009 · Report post ma intereseaza pentru S40 din 2002 huse dynamic blue, combinatia 3 (rs design blue, alcantara silver, leather look silver).Vreau un pret si raspunsul la o intrebare: ce se intampla daca husele nu vin perfect pe scaune, au denivelari, cute, samd... se pot returna?Multumesc,vlad Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Aug 2009 · Report post Pentru un S40 2005, Classic Aston Black ce pret au ? Se poate doar pentru scaunele din fata ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2009 · Report post ma intereseaza pentru S40 din 2002 huse dynamic blue, combinatia 3 (rs design blue, alcantara silver, leather look silver).Vreau un pret si raspunsul la o intrebare: ce se intampla daca husele nu vin perfect pe scaune, au denivelari, cute, samd... se pot returna?Multumesc,vlad Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2009 · Report post Pentru un S40 2005, Classic Aston Black ce pret au ? Se poate doar pentru scaunele din fata ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post Mai jos cateva poze cu produsul montat pe scaune si banchete de Volvo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post Pentru ce modele Volvo aveti disponibile huse? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post Pentru ce modele Volvo aveti disponibile huse? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post pt c70 s-ar reusi ceva? pun si o poza sa vezi culoarea si sa iti faci o idee /se poate veni cu masina in tg mures sunt din cluj si nu ar fii asa departe Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post pt c70 s-ar reusi ceva? pun si o poza sa vezi culoarea si sa iti faci o idee /se poate veni cu masina in tg mures sunt din cluj si nu ar fii asa departe Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post ...deci daca pentru c70 nu exista, pentru 850-ul meu nici macar nu mai are rost sa intreb, nu ?... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post ...deci daca pentru c70 nu exista, pentru 850-ul meu nici macar nu mai are rost sa intreb, nu ?... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post "Din pacate..."asta e...asa traiesc eu, din pacat in pacat - nu-i nici o noutate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post "Din pacate..."asta e...asa traiesc eu, din pacat in pacat - nu-i nici o noutate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2009 · Report post Pentru V50 -ul meu un pret te rog. Ceva material gri inchis sa tina la jeg. M-am saturat de beige. Frec la scaunele astea de imi sar capacele! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2009 · Report post Pentru V50 -ul meu un pret te rog. Ceva material gri inchis sa tina la jeg. M-am saturat de beige. Frec la scaunele astea de imi sar capacele! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2009 · Report post sal vroiam sa te intreb de materiale ,rezistenta ,daca am inteles ai semipiele ai ceva care merge cu pielea din interior? stiu mi-ai raspuns ca pt mine inca nu ai dar cred ca merg cele de pe seria s Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2009 · Report post sal vroiam sa te intreb de materiale ,rezistenta ,daca am inteles ai semipiele ai ceva care merge cu pielea din interior? stiu mi-ai raspuns ca pt mine inca nu ai dar cred ca merg cele de pe seria s Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2009 · Report post ii foarte tare sa stii ca imi suride ideea si iti multumesc pt toate detaliile,super profii Share this post Link to post Share on other sites