Posted 11 Nov 2019 · Report post Buna tuturor! Dupa multa vreme de absenta pe acest forum revin aici insa cu ceva tristete intrucit unul din exemplarele Volvo din dotare a avut de suferit major. Ca urmare pun spre interesul vostru al celor ce detineti V40/S40 model 2002-2004 niste componente ce poate (v-)ar ajuta autoturismul dvs. Sint doar citeva dintre elementele ce se ofera spre vinzare ,unele cadou-gratis. Va stau la dispozitie si pentru alte repere dorite . Fac exceptie haion ,luneta, bara spate semnalizatoare ,stopuri si geamuri fixe laterale care nu sint valabile) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Nov 2019 · Report post Salut! Imi pare rau pentru masinuta ta... Daca te-ai hotarat sa o dezmembrezi, sunt interesat de spoilerul pentru bara fata si subwoofer. Nu e nevoie sa le trimiti, as putea trage eu o fuga in Bucuresti... Imi poti lasa un pret aici sau pe PM. Multumesc anticipat! Best, avx... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Nov 2019 · Report post Da .Am trimis mesaj in particular. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Nov 2019 · Report post Da .Am trimis mesaj in particular. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2019 · Report post S-au dat urmatoarele :stergatoarele de far ,jantele , ubwoofer +difuzoare spate, aripa dreapta ,semnalizator stinga Share this post Link to post Share on other sites