Posted 23 Nov 2019 · Report post Salutare, Are cineva idee la un Volvo XC60 2,0 D motor VEA Euro 6 daca imi apare eroare motor - EGR se poate curata sau doar schimbat cu piesa noua? Am fost la Primus Auto pentru upgrade soft motor pe rechemare service si mi-au spus ca trebuie schimbat EGR, galerie admisie si racitor EGR. Toata distractia undeva la 8000 lei, nu la reprezentanta. Exista vreun service unde se poate curata EGR? Am vazut pe net ca in afara se demonteaza si se spala cu tot felul de solutii si se rezolva eroarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Nov 2019 · Report post Se poate curăța racitorul însă numai cu o mașinărie speciala . Nu merge cu spray de frane sau alte soluții. Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Nov 2020 · Report post Bună, cum ai rezolvat cu EGR?am aceiași problema motor D3 150 cai euro 6!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Nov 2020 · Report post Nu exista scurtatura pt problema, OLX.ro si ai rezolvat cel mai usor . Daca mananca ulei nu ai ce racitor sa schimbi, si ala nou se infunda prematur . Share this post Link to post Share on other sites