Posted 19 Jan 2020 · Report post Salut,se poate face trecerea mașini de la euro 3 la euro 4 ? VOVLO S60 D5 2005 Multumesc ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2020 · Report post Isi spune cuvintul taxa minune, "oxigen" ..Ai motor de 163cp versus 185cp(E4).Alta configuratie ECU ,alt motor,alte si alte diferente tehnic vorbind.Ai reinventa masina ,sincer vorbind.Este o parere. Cel mai corect trebuie sa vorbesti cu inginerii de la Volvo,ei stiu cel mai bine. Offtopic.. In orice caz cu E3 sau E4 sigur poluarea este maxima a unui diesel (NOx) versus benzina-gpl de aceeasi norma ,fiind vorba de echitatea si introducerea acestei anomalii .Europa scapa de diesel insa Bucurestiul imbratiseaza cu drag aceste motoare, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jan 2020 · Report post Salut, E mult mai eficient sa inlocuiesti masina, am intrebat si eu la RAR cu multi ani in urma iar raspunsul a fost destul de ....negativ. Share this post Link to post Share on other sites