Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest dragospog

VAND SET 4 JANTE VOLVO ORIGINALE, DIN ALIAJ+CAUCIUCURI DE IARNA NOI

15 posts in this topic

VAND SET 4 JANTE VOLVO ORIGINALE, DIN ALIAJ, CU CAUCIUCURI DE IARNA NOI (rulate 1 luna iarna trecuta). SUPER OFERTA 

MODEL JANTE: Crius 6,5x16†Silver Bright

CAUCIUCURI: PIRELLI SOTTOZERO 205/55/16, WINTER 210 (indice de viteza)

Jantele nu prezinta nici o zgarietura sau lovitura. Cauciucurile prezinta toate "acele" (nu sunt uzate deloc) si nu au nici o galma sau zgarietura.

JANTE ALIAJ VOLVO 16" PRET IMBATABIL !!! 1699 EURO 0727  863 788

Let me get it straight:

Ceri pe o pereche de jante + caucioace de 16"... 1700 EU ??????? Ce mai dai in banii astia? Masina?

Apropo de masina, Volvo - Volvo, dar pe ce model merg? Si poate bagi si ceva poze, sa vedem minunatiile...

Apropo de masina, Volvo - Volvo, dar pe ce model merg? Si poate bagi si ceva poze, sa vedem minunatiile...

Baiatul asta are un tupeu fantastic, tocmai mi-a dat mail cu jante-le lui la 2000 euro...

Numa mira f tare preturile astea. Pentru cei care nu stiu, la reprezentante, un caucic de S40 il iei ieftin cu 850 RON fara tva. Daca mai pui si niste jante "decente"...

offtopic

Nu fiti rai.  Probabil omu' a auzit ca 'piesele' de volvo sunt scumpe tare ...  :D

Numa mira f tare preturile astea. Pentru cei care nu stiu, la reprezentante, un caucic de S40 il iei ieftin cu 850 RON fara tva. Daca mai pui si niste jante "decente"...

Baiatul asta are un tupeu fantastic, tocmai mi-a dat mail cu jante-le lui la 2000 euro...

Eu mi-am comandat asa,

Goodyear - Eagle F1 Gsd3  235/40/18  462RON x 4buc= 1848RON -5% reducere= 1760RON adica 483E

4 Jante Volvo replica 116E x 4 buc=464E - 5% reducere= 442E

Acum daca adunam obtinem o suma de 925E  cu inca 75E le umflam cu azot, le echilibram si cred ca mai raman si bani pina la 1000E .

Rezumat, cu 1000E cumperi jante pe 18" pt Volvo V70 cu anvelope Eagle F1 GSD3 (in top 3 cele mai performante anvelope) .

Man, felicitari!  ;)

Eu la acelasi buget de 1000 de euro, prefer niste jante OEM de 17, care vin cu Dunlop Sport Maxx 205 / 50 R 17 93 Y (care nu sunt chiar asa proaste).

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP&VT=null&sortValue=0

Dar ca sa pastram logica discutiei initiale...atat anuntul / mesajul asta, cat si preturile de la Primus sunt way way too high. Despre asta era vorba.

Am postat link-ul cu magazinul online mai sus, in ideea in care mai se arata cineva interesat de jenti OEM, sau alte dracii pe care le au baietii aia de banzare, si am putea sa tragem un discount de 10-15%, care s-ar traduce, pentru masina mea ... in banii de motorina pana acolo. 

Ceri pe o pereche de jante + caucioace de 16"... 1700 EU ??????? Ce mai dai in banii astia? Masina?

dragilor, am rugamintea de nu umple postul cu discutii despre preturi si performante cauciucuri. va reamintesc ca este o sectiune de vanzari piese de schimb si un post al unui vanzator. asa ca hai sa-l lasam sa-si vand marfa. si nu uitati ca exista si vorba aia precum ca orice pret isi are cumparatorul lui. poate s-o gasi cineva sa dea banii astia....

multumesc,

dragilor, am rugamintea de nu umple postul cu discutii despre preturi si performante cauciucuri. va reamintesc ca este o sectiune de vanzari piese de schimb si un post al unui vanzator. asa ca hai sa-l lasam sa-si vand marfa. si nu uitati ca exista si vorba aia precum ca orice pret isi are cumparatorul lui. poate s-o gasi cineva sa dea banii astia....

multumesc,

Mircicas40, comentariile în Bursă sunt INTERZISE! Citeşte Regulamentul!

Topic închis (motivele sunt evidente).

Guest
This topic is now closed to further replies.