Posted 9 Oct 2020 · Report post Salutare, Sunt nou pe aici si nou posesor de Volvo S60 D3 din 2012 Intrebare intrebatoare: Dupa ce mi s-a aprins un martor in bord am dus masina la scanat unde a dat erorile din imagine. Intrebarea mea e daca : 1. trebuie curatat EGR 2. trebuie regenerat filtru DPF ???? 3. Sau ambele variante :)))))))))))))) 4. Sau altceva - sper ca nu (defapt sper sa nu fie nimic :))))) - ideea e ca nu se simte nimic diferit la masina- ba chiar imi da impresia ca merge mai bine de cand s-a aprins martorul in bord(am sters erorile zilele trecute dar acum vad ca s-a aprins din nou ) Masina are aprox. 240.000 km Multumesc anticipat pentru raspunsuri Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Oct 2020 · Report post On 10/17/2020 at 7:05 PM, comanr said: Înlocuiți egr Pentru ce ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Oct 2020 · Report post După 250 mii multe egr uri devin colmatate. Mai ales la mizerii de motoare gen 1.6 de Ford. Nu se mai rotesc mecanismele fiind blocate de funigine Share this post Link to post Share on other sites