Posted 5 Nov 2020 · Report post Va rog să mă sfătuiți in legătura cu urmatoarea problemă. Am un XC 60 , 2000D 181cp, din 2015. De cateva zile mi-au disparut liniile de ghidaj la camera de marsalier. Acum mi-a aparut doar o linie, cea continua pe partea stangă. Ați mai intampinat așa ceva? Vă multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Nov 2020 · Report post Trebuie pusa diagnoza si vazut daca e camera sau modulul, daca e problema din calitate semnal video (ecran albastru plus flicker) se rezolva cu un amplificator de semnal . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Nov 2020 · Report post Mulțumesc pentru raspuns. Am observat ca au apărut toate liniile de ghidaj pentru câteva secunde și iar a dispărut. Este posibil sa fi întrat apa pe la camera și acest lucru sa genereze problema? Un mecanic în Prahova dedicat modelului Volvo, cunoaste cineva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Nov 2020 · Report post Liniile sunt puse de soft nu de camera . Share this post Link to post Share on other sites