Guest Golfsburg

Referitor la alarma originala

6 posts in this topic

Salut,

pe al meu S40 am alarma originala cu telecomanda VOLVO (cu doua butoane LOCK si UNLOCK). Mi s-a intamplat sa raman fara baterie in telecomanda. Am descuiat portiera cu cheia, insa alarma nu s-a dezactivat, asa ca a inceput sa tipe. Am plecat cu masina urland - m-am simtit ca in GTA :)

Aveti idee daca exista o posibilitate sa dezactivez alarma in astfel de situatii? La alte masini daca pui contactul si apesi pe un buton ascuns, se dezactiveaza alarma pentru astfel de situatii cand ramai fara baterie...

Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi trebuit sa se dezactiveze in momentul in care pui contactul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa ar fi trebuit, insa am pus contactul, si chiar am pornit masina, si am plecat cu ea, dar nu s-a oprit din claxonat, si nici luminile de avarie nu s-au oprit. Va imaginati cum se uita lumea de pe trotuar, in Pta Unirii din Bucuresti... S-a linistit doar dupa ce am oprit, si am inchis usile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai doua sisteme de alarma (una de miscare si cealalta de efractie) cea de efractie ar fi trebuit sa se dezactiveze la punerea cheii in conatct iar cea de miscare trebuie oprita manual (la mine e un buton pe tavan -linga oglinda). Poate te mai indruma cei care au o masina identica cu a ta.

ORICUM - sfat - cumpara o baterie ptr. telecomanda

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu tot alarma  originala cu 2 butoane am......am patit chestia cu bateria, dar am un buton sub volan undeva mai jos care opreste alarma. unu mic si rosu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now