Posted 7 Dec 2020 · Report post VOLVO V60-Euro 5-AWD - R Design- Automat Motor 2.4 Diesel - 5 cilindri Euro 5 , 254CP Dotari ciry safe distronic lane asist side asist senzor oboseala climatronic incalzire scaune geamuri duble volan sport din piele cu comenzi keyless entry keyless go camera fata-spate lumini ambientale navigatie full europa bluetooth music play / usb /aux senzori parcare fata - spate bi-xenon (adaptiv dupa viraj) sonorizare premium sound + Tv evacuare dubla jante Volvo 18 - R Line - (7mm) ( Michelin 2019) jante Volvo 17 - cauciucuri iarna ( 7mm) (Goodyear 2019) 2 chei. A fost masina de showroom volvo pana in 09/2012 apoi cumparata de persoana fizica care a avuto pana in momentul de fata. Factura originala de achizitie este prezenta impreuna cu toate manualele , dvd navigatie ,carte service la zi servisata numai in Volvo. Distributia schimbata la 185.000 km . Masina este dusa la 245cp si 500nm de catre volvo in 2012 (se poate vedea pe factura de achizitie) In stare foarte bune , foarte ingrijita , fara scurgeri de ulei / fum / sau probleme la cutie. se poate vedea in cluj Radu 0946892441 o sa revin cu ceva poze mai de calitate in zilele urmatoare 9950 euro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2020 · Report post scuze , cred ca sa duplicat anuntul , am avur ceva eroare la sfarsit cand am incarcat poze si am crezut ca trebuie sa il refac iarasi ,poate un admin sa stearga unul ? multumesc 0746892441 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2020 · Report post Interesant autoturism .Ar convinge mai mult un Tellerraport ,ca doar vine din NL Sa ai vinzare .. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2020 · Report post Da , asa este , o sa incerc , dar este destul de greu daca masina a fost deja exportata. Oricum and si inspectile anuale din trecut si cartea service , .... se accepta test si la volvo , nu am nici o problema) Am cumparat masina de la privat ca aveam nevoie sa vin acasa repede . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2020 · Report post am mai facut ceva poze si cu jantele de iarna ( sunt continental Ts850p ) in primul post am scris Goodyear din greseala si 2 scaune de volvo pt copii , care sunt incluse in pret Share this post Link to post Share on other sites