Posted 23 Dec 2020 · Report post Buna ziua, pentru a schimba o baterie la o mașina cu funcția start/stop din anul 2012 , model xc60 , trebuie dusa la un service autorizat sau pot schimba și acasa de unul singur , nu as dori sa deteriorez bateria sau funcția start/stop ! Mulțumesc mult de tot !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2020 · Report post Salut! Eu am avut un V60 din 2012 si dupa ce am aflat pretul pentru schimbare baterie de la reprezentanta Volvo am zis sa încerc singur. Rezultatul: nici o problema,doar ca e un pic dificil de scos bateria. Ulterior am schimbat si la cealalta din 2016 si merge f bine. Parerea mea (mentionez ca nu sunt mecanic)este ca o baterie o poti schimba singur cu minime cunostinte mecanice 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2020 · Report post Daca nu se reseteaza BMSul, bateria nu va fi incarcata corect iar durata de viata a acesteia va fi scurta, foarte scurta . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2021 · Report post Salut Bogdan! Cum pot sa te contactez sau o adresa a service-ului tau Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 May 2021 · Report post La 18.05.2021 at 9:22 PM, Marciano a spus: Salut Bogdan! Cum pot sa te contactez sau o adresa a service-ului tau Poți intra pe profilul lui și să-i trimiți un mesaj privat. Share this post Link to post Share on other sites