Posted 22 Sep 2008 · Report post Achizitionam autoturisme - masini avariate, accidentate sau defecte, tamponate, rasturnate, lovite, autoturisme arse, incendiate, distruse, tamponate, dauna totala de la persoane fizice pecum si de la persoane juridice. Sunt preferate masinile cu anul de fabricatie peste 1998.http://www.autoturisme-avariate.roOferim un pret corect si o evaluare corecta - asiguram transportul precum si efectuarea actelor in vederea radierii.Se pot trimite fotografii si date de contact la adresa de e-mail adi_espan@yahoo.com mess - adi_espanTel:0722 377 3440746 363 964 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2008 · Report post off topic - ca nu pot sa ma abtin, asa sint eu: deci bestia mea daca se strica nici macar nu mai pot sa o vand (fiind din `96) - o fac cotetz de gaini in spatele blocului, ca sa am macar oua proaspete Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2008 · Report post off topic: n-ai fi primul,cand ajung pe la B am sa te caut pt ceva proaspat... Share this post Link to post Share on other sites