Posted 31 Jan 2021 · Report post Bună seara am un volvo s60 2011 d3 și îmi bate ceva pe puntea din spate la gropi mici, dacă știe cineva de unde vine problema, am fost la mecanic și pe sub ia nu se vede sa bata ceva, va mulțumesc!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2021 · Report post Bună seara am un volvo s60 2011 d3 și îmi bate ceva pe puntea din spate la gropi mici, dacă știe cineva de unde vine problema, am fost la mecanic și pe sub ia nu se vede sa bata ceva, va mulțumesc!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2021 · Report post Salut.Mai bine decat un profesionist nu se poate exprima nimeni.Schimba mecanicul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2021 · Report post cel mai des pica bucsa mare care se afla ...cum sa zic...aproximativ sub manerul usii spate...dar vorba lui Ujio : incearca si alt mecanic... 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2021 · Report post 20 hours ago, blueazimut said: cel mai des pica bucsa mare care se afla ...cum sa zic...aproximativ sub manerul usii spate...dar vorba lui Ujio : incearca si alt mecanic... 20 hours ago, blueazimut said: cel mai des pica bucsa mare care se afla ...cum sa zic...aproximativ sub manerul usii spate...dar vorba lui Ujio : incearca si alt mecanic... Salut, te referi la flansa de la telescop? Mersi de sfat 20 hours ago, blueazimut said: cel mai des pica bucsa mare care se afla ...cum sa zic...aproximativ sub manerul usii spate...dar vorba lui Ujio : incearca si alt mecanic... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2021 · Report post Nu... Am zis Bucșă... De la braț ... Cod original pe partea stângă spre exemplu poate fi 31277755... Caută codu ăsta pe google si vezi cum arată ... Spor! Share this post Link to post Share on other sites