Posted 11 Feb 2021 · Report post Salutare! Am o problema la xc90 d5 awd 2004,nu functioneaza awd ul,trage doar fata. Din ce am vazut pe forum am verificat siguranta F23 din REM si nu este arsa,dar NU are curent in ea deloc,si siguranta F27 e ok,are curent.ce ar putea fi si unde mai pot verifica? Mentionez ca nu am facut o diagnoza pentru ca nu gasesc pe nimeni cu vida in zona (Roman,jud. Neamt). multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Mar 2021 · Report post Nu cumva este scos cardanul? Ca se practica asa ceva. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2021 · Report post nu nu,este pe masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Mar 2021 · Report post Poate fi o problema electrica (calculatorul Haldex, pompa Haldex, fire rupte/mufe scoase din Haldex) sau o problema mecanica ( bucsa de la unghiular) care nu iti da nicio eroare, te lasa fara putere pe spate doar, indiferent cum, fara un cunoscator al marcii care sa poata face un diagnostic corect, rezolvi mai greu. Share this post Link to post Share on other sites