Posted 30 Sep 2008 · Report post Se vand 4 bucati jante tabla 6x15" originale VOLVO, (distranta intre prezoane 4x114.3), pentru S40 sau V40 intre anii de fabricatie 1996 si 2003. Jantele nu sunt indoite, nu sunt lovite sau ruginite. Le-am dat jos de pe masina cand mi-am pus jantele de aliaj, si de-atunci stau cuminti cu tot cu prezoane intr-o debara in 2 cutii. Le dau cu tot cu capace, tot originale VOLVO, zgariate putin de pe la parcarile langa borduri. Pretul DE NOU al UNEI jante este 335RON, pretul UNUI capac este 130RON. Cu "reducere de uzura" de 50%, ajunge tot pachetul la 930RON. La 200Eur sunt ale voastre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2008 · Report post Hai sa facem un barter Tu mi le dai p-alea de tabla eu iti dau unele de aliaj. Ale mele necesita roluire si vopsire Ca eu le-am schimbat facand afacerea vietii mele...am cumparat alte jante de aliaj de la cineva de pe forum si intrucat la momentul achizitiei eram trezit de 10 min dupa o noapte alba, n-am vazut ca erau mai strambe ca ale mele. Da' am apucat sa le pun pe masina si nu le mai dau jos decat cand o s-o duc la remat.Aaaaa? Hai ca-i dealBest,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Oct 2008 · Report post decat pe jante cat vrei?...ca nu ma intereseaza capacele... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2008 · Report post am cumparat alte jante de aliaj de la cineva de pe forum si intrucat la momentul achizitiei eram trezit de 10 min dupa o noapte alba, n-am vazut ca erau mai strambe ca ale mele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Nov 2008 · Report post S-au dat.Subiect inchis. Share this post Link to post Share on other sites