Posted 16 Jun 2021 · Report post Va salut! Sunt nou pe acest forum si sper sa nu greșesc postând aici. Am un Volvo XC60 din 2011 cu 164000km, motor 2.4 awd. Problema mea apare cand trec din orice viteza in D, frana apasata, pot sa am si frana de mana trasa(p acela), smucește! In R si in mers schimba perfect si nici cand o bag in D nu face întotdeauna ci are unele momente(aleatorii, nu am observat nici un tipar). A mai intalnit cineva problema asta? Schimburile la ulei cutie le-am facut numai la Volvo! Va mulțumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2021 (edited) · Report post De principiu ,odata daca ai schimbat uleiul ,deci este eliminat un prim factor perturbator, trebuie mers tot la Volvo sau orice service avizat marcii pentru un update de soft ,adaptare sau tot ce tine de acest aspect in privinta cutiei automate. Dupa aceea ar trebui ca totul sa fie in regula in principiu. Citeste acest forum pe acest subiect si afli mai multe. Edited 17 Jun 2021 by Vvolvo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Sep 2021 · Report post Am si eu cutie automata si de cele mai multe ori se simte un fel de patinaj in timp ce accelerez mai brusc si o intarziere intre schimburi.De tras trage si se infige bine.Apoi cand scazi viteza smuceste destul de bine.Recomandari ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2022 · Report post Buna seara, Exact aceasi problema o am si eu la un volvo xc60 din 2011 2,4 AWD , 163 cai, cand mut din R in D smuceste. Masina acum are 166k km si la 140k km a fost facuta revizia la cutie de catre fostul proprietar(detin devizul). exista vreo solutie reala? Multumesc, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2022 (edited) · Report post La 6/17/2021 at 2:37 PM, Vvolvo a spus: .De principiu ,odata daca ai schimbat uleiul ,deci este eliminat un prim factor perturbator, trebuie mers tot la Volvo sau orice service avizat marcii pentru un update de soft ,adaptare sau tot ce tine de acest aspect in privinta cutiei automate. Dupa aceea ar trebui ca totul sa fie in regula in principiu. Citeste acest forum pe acest subiect si afli mai multe. \ Oricum niste hirtii facute cu 26oookm in urma sint cam inutile avind in vedere ca schimbarea fluidul din cutie se face la max.60oookm.Este o masina veche si poti avea surprize inainte de vreme iar intretinerea periodica trebuie sa fie facuta ceva mai des. Banuiesc ca in acel deviz ai marcat, macar, 12-14 L de fluid inlocuit ,fiindca altfel chiar ca nu i-a facut nimic pe partea de cutie Rezolvare reala = mers la servcie dedicat si facut flush adaptare ,update soft cutie si apoi vezi mai departe. daca s-a depasit problema .Daca nu atunci alta cutie .. Edited 2 Jan 2022 by Vvolvo 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites