Posted 29 Jun 2021 · Report post Salut , sunt nou pe forum si sper ca o sa gasesc ajutor la problema mea: Am cumparat recent un volvo s40 2009 motor 1.6 benzina , problema este ca nu merge clima. Baga aer rece doar la pasager la sofer baga cald indiferent de mutarile din consola. Fostul proprietar a dat jos motorasul de recirculare crezand ca de aici este problema , eu am schimbat acest motoras am facut calibrare cu Vida si la acel motoras parametrii sunt 0 indiferent de actionarea butoanelor. Am schimbat modulul CCM pe motiv ca cel original dupa masina imi dadea o groaza de erori. Cu cel "nou" nu mai am erorile vechi si a mers si calibrarea( cu consola veche nu se putea face) Acum am eroare permanenta la recirculare si nu pot schimba sa bage aer rece la sofer Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2021 · Report post Salut. Eu am un v50 din 2011. Problema asta cred ca o am si eu. Clima din partea stanga baga aer rece si pe partea dreapta baga cald. Indiferent de temperatura setata. Sambata am programare la un service . Daca sunt persoane care au avut problema asemanatoare ,poate ne ajuta cu un sfat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2021 · Report post Salut , eu am identificat problema. Trebuie desfacuta clima si puse pe pozitie flapsurile de dirijare a aerului. Fostul proprietar a umblat pe la una din cele 3 flapsuri din stanga (sofer) si le-a dat peste cap Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2021 · Report post Mulțumesc. Este o procedura complicata? Saptamana viitoare plec in concediu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jul 2021 · Report post Din cate am inteles trebuie dat bordul jos. Sa vad ca mecanicul/ electronistul dupa ce vine din concediu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2021 · Report post @Florin2021 cum ai rezolvat in cele din urma, deoarece si eu ma confrunt cu problema asta, nu-mi baga aer cald pe partea mea. Share this post Link to post Share on other sites