Posted 4 Aug 2021 · Report post Salut! Am și eu două probleme la un v50 2009, și anume: mi sa aprins becul la airbag (cineva mi-a zis că am mișcat scaunul din mers) și a doua și cea mai importantă: mi sa aprins becul la ESP și nu mai merge peste 3000 de ture în nici o treaptă. Îmi spune și mie cineva, în Gorj unde aș putea merge? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Aug 2021 (edited) · Report post Posibil o chestiune de conectica in CEM.Verifica conectica la senzorii de impact (galben -maro) din fata "trager" (suport radiatoare) sau eventual cei de sub scaune .Cel mai bine un tester de orice fel,marca de peste 200-300Ron si iti da si eroarea in clar ,ca si stii pe unde umbli. Nu e complicat in acest moment sa vezi ce si cum in ideea ca autoturismul a functionat bine anterior si nu a stat imobilizat pentru o viitoare vinzare pina la tine. De fel daca nu ai ESP nu te lasa sa mergi cum vrei. Edited 4 Aug 2021 by Vvolvo Share this post Link to post Share on other sites