Posted 14 Sep 2021 · Report post Buna ziua! Stie cineva ce este necesar pentru activarea functiei de faza lunga automata ? Masina in cauza este un Volvo V60 cu senzori de lumina si xenon adaptiv. In afara de activarea functiei din computerul masinii ar mai fi necesari alti senzori? Multumesc, Catalin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Sep 2021 (edited) · Report post Salut, When AHB is activated the symbol illuminates in the instrument's information display. https://www.volvocars.com/ro/support/manuals/s60/2014w20/instruments-and-controls/controls/active-high-beam De data asta am cautat eu Daca ai senzori de lumina si xenon adaptiv, nu e obligatoriu sa ai si faza lunga auto. Edited 14 Sep 2021 by Victor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2021 · Report post Multumesc pentru raspuns, Victor. Nu am fost clar, ma refeream la "retrofit" sau adaugarea functiei si activarea ei in calculatorul masinii. Nu am faza lunga auto. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Sep 2021 (edited) · Report post Salut, AHB se bazeaza pe camera video din parbriz - aceasta detecteaza luminile exterioare si declanseaza schimbarea automata a fazei in mers - inclusiv la intrarea in localitati. Edited 23 Sep 2021 by maverick 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Sep 2021 (edited) · Report post Offtopic De principiu anumite functii (optiuni) ce se doresc a fi valabile pe un auto iar ele nu exista ,NU se pot decit adauga (soft +hard) ulterior la niste costuri foarte ridicate (pentru proprietarii novici in acest domeniu, in regie proprie).Cazurile particulare nu le discut Ca atare daca este musai ,cutare optiune de adaugat se face mai simplu si economic prin reachizitie de auto ce cuprinde si optinuile dorite pe linga cele existente anterior .Simplu. Cam asta este situatia la aceasta marca conservatoare,rar vandabila ,etc cu adaugarea de optiuni si nu numai. Edited 23 Sep 2021 by Vvolvo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Sep 2021 · Report post Acum 4 ore, Vvolvo a spus: ...............Cazurile particulare nu le discut Share this post Link to post Share on other sites