Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sabau Raul

Dezmembrez volvo 440 an 89

38 posts in this topic

Care aveti sa imi dati,stopu din spate partea dreapta??Ca nu gasesc la dezmembrarii,care aveti zice-ti si un pret??

...tot eu cred ca am :)

Pune o poza cu el sa vad daca e la fel cu ce am eu. Am vreo 4 stopuri ptr modelul fara face lift.

Pune tu poza ca nu stiu de ce dar eu nu pot sa le pun probabil is prea mari.Si zi un pret te rog.

post-1115-128778512632_thumb.jpg

post-1115-128778512632_thumb.jpg

pune si u o poza cu stopurile care le ai ca daca ma gandesc poate le schimb pe amandoua asa ca te rog sa pui o poza cu ele.

Abia azi am reusit sa fac o poza, la un singur tip de stopuri.

Mai am cel putin o pereche de stopuri, care nu stiu daca au acelasi desen ca astea, dar in mod sigur se potrivesc la tine. Sunt de 440 fara facelift (pana in '93 inclusiv). In cazul unei comenzi ferme voi merge si la depozitul unde sunt celelalte stopuri si daca sunt altfel iti fac si la alea o poza.

post-924-12877851422075_thumb.jpg

post-924-12877851422075_thumb.jpg

as vrea si eu un semnal pt. partea stanga(e galben, nu transparent)...e pt modelul fara face-lift...a mea e '93, si un pret, te rog... merci mult!

ai cumva butoanele din bord ptr. incalzirea in scaune?

daca da, te rog PM

ai cumva butoanele din bord ptr. activarea incalzirii in scaune?

Dar un semnal de stanga ai?Cred ca modelul corespunde cu cel de '91 al meu e pe arc....nu pe mufa...daca ai sa imi spui si un pretz

Haionu este in stare

super buna nu are pic de rugina pe el a fost vopsita masina acum 2 ani deci asa sa te gandesti ca a fost facut super ok iti trimit si poze daca vrei sa vezi.Suna-ma si ne intelegem 0746939215

Semnalizator am da numa de dreapta :(:(:( daca aveam te ajutam.

Pai hayonu e cu tot cu parbriz,un pret sa zic asa chiar nu stiu,zimi cat ai fi dispus sa dai??

eu am luneta buna si m-ar interesa numai tabla

ce culoare are/

daca nu necesita revopsire....adica sa fie negru...si nu e mancat la baza geamului...negociem pe privat... ;)

Acuma chiar crezi ca toata lumea are volvo 440 negru?? hai sa fim seriosi,ameu e verde inchis,iar hayonu meu e cu tot cu luneta si nu ma apuc acuma,sa desfac luneta.Fa-mi o oferta si vb.Cat ai fi disponibil??

Pentru @danielrugina si @Sabau Raul continuati negocierile pe privat . A , mai exista si functia edit , nu  postati mai multe raspunsuri la rind . NO OFENSE  ;). Toate cele bune.

Fratele meu 100ron???Ce sa iti spun eu ca mi-am luat acuma 2 amortizoare de portbagaj la 140ron si eu sa iti dau hayon cu 100ron???? Totusi ii volvo nu e dacie.La dezmembrari ai fost sa vezi cat e una??

salut bara din fata la ce pret? a mea e putin crapata si vreau sa o inlocuiesc decat sa o repar  ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.