Posted 31 Oct 2021 · Report post Bună seara, Dețin de aprox 1 luna un volvo xc60 2015,D3 FWD automat și doresc sa știu dacă se poate schimba doar capul planetarei (stânga) sau se înlocuiește piesa completa? Nu am găsit informații legate de aceasta problema, pana în acest moment iar un service contactat mi a comunicat ca se înlocuiește toată planetara, 1300 și ceva RON. Multumesc Mulțumesc, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Nov 2021 · Report post Service-urile azi nu isi complica viata pentru a proteja buzunarul clientului.Se merge pe principiul daca si-a luat masina respectiva,stia ca intretinerea implica niste costuri.In traducere,odata intrat in service,aminteste-ti ca ei papa si la piese,nu doar la manopera. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2022 · Report post Buna ziua, Intre timp am inlocuit doar capul planetarei, 280 Ron + manopera si functioneaza perfect ! Sanatate Share this post Link to post Share on other sites