Posted 17 Dec 2021 · Report post Salutare, Am un XC70 AWD D5 c.v. manual, din 2008, 206.000 km. Se aude un hurui in partea din spate a masinii si la viteze mici, chiar foarte mici - 20 - 40 km/h. Se aude si cand nu este in bagata in viteza respectiv cand merg cu frana de motor si incetinesc. Rulmentii rotilor din spate le-am schimbat, nu s-a schimbat nimic. Poate sa-mi dea cineva un sfat cu ce este de facut? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2021 · Report post Nu stiu cit de autorizata e parerea mea,am aceeasi masina dar seria precedenta.M-as uita la diferentialul de spate,intii as schimba uleiul.Apoi daca persista zgomotul,pus pe rampa cu roti suspendate as vedea ce urla.Bafta la remediere,si tine-ne la curent... 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Dec 2021 · Report post Am schimbat uleiul dar din pacate huruitul a ramas neschimbat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Dec 2021 · Report post Ai incercat ce era mai ieftin,asta e.Tot ca parere,as pune un aditiv DE CALITATE in uleiul diferentialului,dupa ce ma asigur ca el face zgomot. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Dec 2021 · Report post Am pus ulei original Volvo pentru diferential. Si uleiul pe care l-am scos era f curat, de culoarea uleiului de gatit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2021 · Report post rulmentii de pe pinionul de atac din grupul spate aici e problema Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2022 · Report post Puteti sa-mi recomandati pe cineva care repara, reconditioneaza diferentiale? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2022 · Report post Plateste undeva,doar sa identifice zgomotul.Apoi daca se confirma ca e grupul,procedezi.Eu as lua unul sh,de la aceia din Falticeni,sau altii.Exista posibilitatea sa gasesti pe careva dornic sa il repare pe al tau,il da jos si gaseste mai mult decat rulmenti uzati. Share this post Link to post Share on other sites