Posted 30 Jan 2022 · Report post Vă salut cu respect Am o problema la mașina mea, xc70 d5 AWD 185 ps an 2008 Îmi apar mereu două coduri de eroare doar când sunt pe autobandă și accelerez puternic Codurile sunt P000100 și P000200 Ambi senzori de pe rampă sunt noi Senzorul de pe pompa de înaltă presiune este nou Toți senzorii originali, filtrul de motorină este nou și nu găsesc nici o pierdere de motorină Pe diagnoză îmi arată că pompa de înaltă face în relanti aproximativ 325 bar Știe cineva cât ar trebui să fie presiunea în rampă la relanti? Vă mulțumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2022 (edited) · Report post De fel stiu ca este undeva la ~ 330bar si in sarcina functie de ce incarcare au nevoie injectoarele implicit creste si presiunea catre rampa pina la presiune max a injectoarelor functie de generatia lor..Eu zic ca este bine ce ai. Bine sa vezi ce presiune exista in sarcina coroborat cu presiunea facuta de turbina. Ma gindesc.Ai tester Dice!? Edited 30 Jan 2022 by Vvolvo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2022 · Report post Am tester Autel Azi am observat corecția la injectoare Cil. 1: +2 Cil.2: +0.34 Cil.3: -1.84 Cil.4: -0.28 Cil.5: +0.18 S-ar putea ca injectoarele 1 și 3 să fie cu probleme Menționez că toate 5 injectoarele au fost reparate în Germania la Bosch Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2022 · Report post Am atașat și codurile citite cu Vida Dacă aveți vreo idee aștept părerile voastre Vă mulțumesc Share this post Link to post Share on other sites