Posted 25 May 2022 · Report post Salutare , Ma poate ajuta cineva cu detalii despre cind se schimba distributia la un Volvo XC 40 D4 AWD ( la citi km parcursi sau la citi ani ) ? Va multumesc anticipat . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 May 2022 · Report post Salutare, Eu am fost recent in Cluj Napoca pentru revizia de 120 000 km si cei de la reprezentanta mi-au recomandat si schimbarea distributiei. Daca bine imi amintesc, ziceau deasemenea ca e recomandata schimbarea odata la 4 ani, indiferent de numarul de km parcursi. O zi buna! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 May 2022 · Report post Nu are cum să fie la 4 ani indiferent de nr. de km.. Eu am XC-40 deja de 4 ani (63.000 de km.), iar la revizia din aprilie (la Primus Auto) nu mi-au schimbat distribuția. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 May 2022 · Report post Mai au putin si o schimba impreuna cu uleiul si filtrele. Dar in manual ce scrie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jun 2022 · Report post Culmea e că eu am căutat în manual (nu există decât în format electronic) și nu am găsit nimic despre interval. Pare mai mult un manual de utilizare a mașinii, nicidecum unul de service. XC40_OwnersManual_MY18_en-Int_TP24559.pdf Share this post Link to post Share on other sites