Sign in to follow this  
Followers 0
Guest kytt

putin ajutor

4 posts in this topic

Salut.As vrea sa schimb un rulment de la roata din spate dreapta, la un Volvo GL 740, imi poate spune cineva ce model am nevoie si de unde as putea face rost?

Mersi mult pentru ajutor , sunt nou ca posesor de  volvo si am nevoie de un pic de ajutor.

Puiule...,daca nu ai un magazin care pe baza certificatului sa te "rezolve" ...desfa roata si tamburul,si uita-te ce cota de rulment ai... asta e cel mai usor lucru...

Chiar daca nu vezi cota rulmentului,du-te cu rulmentul la un magazin de ...rulmenti si o sa primesti mai multe oferte(de producatori)

La modelul tau...cu rabdare o sa vezi ce masina buna ai...fara gluma!,Daca se mai fabricau masini la asa robustete...multe firme erau falite...

Salut,

mersi pentru idee, se pare ca stii multe despre o astfel de masina. As vrea sa iti cer un sfat: de fapt as vrea sa schimb rulmentul pentru ca atunci cand accelerez la inceput( cand trec din viteza I in IIa ), adica pana pe la 50-60Km/h, se aude un sunet metalic si cred ca e rulmentul spart.Am dreptate sau e altceva?

Mersi pentru raspuns

Nu cunosc personal acest model,desi imi place din mod deosebit , dar in principiu,toate sunt la fel,iar sunetul e discutabil : tacane,bate,scartaie,huruie...nu poti da un verdict.Ridica masina pe cric,si misca de roata cu mana.

Eu am ajuns in reprezentanta cu masina pe care o am pentru o bataie in care suspectam planetara...si nu au gasit nimic!!!Acasa am descoperit ca roata era desfacuta!! Nu avea joc la mana ,am descoperit punand cheia pe roata!