Posted 24 Oct 2008 · Report post salutare la toata lumeanu imifunctioneza becurile de la potentiometrele de reglat intensitatea luminii de la butoanele de aprins proiectoare etc si de la scrumiera Ma puteti ajuta cu sfaturi please... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2008 · Report post Ai 2 suruburi dedesubt, le desurubezi, apoi tragi cu atentie drept spre tine, si dupa ce scoti toata sandramaua de-acolo, cu tot cu tunelul de la gura de aerisire, cu o surubelnita dreapta scoti becurile invartind un sfert de tura de soclu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2008 · Report post Multumesc de sfat.Am facut asta si am stricat alta.Am facut un scurt la bricheta si nu mai functioneaza.Am verificat toate sigurantele si sunt OK.Nu stiou cedracu sa-i fac ca tre sa folosesc detectoru,incarcatoru Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Oct 2008 · Report post Sigurante sint si in compartimentul motor si in cabina. Ai verificat in ambele locuri ? Daca ai facut scurt, automat s-a ars o siguranta, ma mira ca toate au fost in regula. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Nov 2008 · Report post Bricheta are siguranta ei....am patit-o si eu. E in compartimentul din cabina.....stanga jos. Share this post Link to post Share on other sites