Posted 13 Feb 2007 · Report post Salut,am si eu un necaz cu pozitia, s-a rupt un soclu de bec de pozitie (dulia) si nu gasesc neam.Ma poate ajuta cineva? As avea nevoie de doua bucati ca nici celalalt nu mai dureaza mult.Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2007 · Report post Este vorba de asta din poza ? [attach=1]Daca da, ai acolo si codul OEM Volvo si poti da o intrebare la ADF sau la REMCO sa ti-l caute dupa cod... sau il poti lua direct de la reprezentanta, nu cred sa coste prea mult ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Feb 2007 · Report post Merci.Ala este si am sa sun la REMCO.La reprezentanta e cam nasol ca este departe de mine si mi-e peste mana sa ajung.O sa mai caut si la altii.Pana acum nu l-am gasit pe nicaieri.Multi nu aduc componente de far.Multumesc si pentru schema. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Feb 2007 · Report post No problem, daca vrei, suna la reprezentanta si ti-l iau eu... si cand vii in Buc il iei Sau daca nu pot eu, incearca Shpeedy sa te ajute Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Feb 2007 · Report post txs. am vb la Remco si s-a rezolvat.37 lei bucata.scump da merita .Merci mult pentru tot si pentru nr.telefon de la Remco.Prompti baietii si serviabili.Nota 10+. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2007 · Report post Salut sunt si eu in cautare de o piesa pentru far , mi am cumparat faruri clare h7 [crom] pentru al meu volvo s40 si imi trebui aceasta piesa va rog daca aveti vreo idee unde as putea gasi multumesc. Share this post Link to post Share on other sites