Posted 26 Oct 2008 · Report post am un v40 2001 la care acul vitezometrului a luato razna neindicind decit prosti adica eu merg cu 20 si arata ca merg cu 120. va rog sa ma ajutati si pe mine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2012 · Report post Salutare,am si eu o problema de ceva timp cu vitezometrul,cade la 0km\h pt cateva secunde asa din senin,revine,apoi iar cade,din ce in ce mai des in ultima vreme,a mai patit cineva asa ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2012 · Report post Probabil unitatea ABS pe duca.... mai ai ABS cand pica acele ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2012 · Report post Nu stiu,nu am incercat o sa verific si revin,in bord nu apare nimic,mersi oricum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Feb 2012 · Report post Salutare,azi am facut proba, ABS-ul functioneaza in timp ce acul e mort,nu stiu de la ce poate fi,ma gandesc ca e un contact imperfect pt ca cum dadeam intr-o imperfectiune a drumului acul murea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Feb 2012 · Report post Incearca sa scoti bordul si sa-l reasezi in mufe... Ai doua suruburi parca la rama, o scoti, apoi inca 3 suruburi la bord. Lasi volanul cat poti de jos si tragi de el pana iese. Cureti, pui la loc, te rogi sa mearga. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Feb 2012 · Report post Mersi de sfat,te tin la curent,cele bune. Share this post Link to post Share on other sites