Posted 31 Oct 2008 · Report post Am nevoie de cineva care sa-mi lucreze pagina de web, www.markus.ro, n-am timp nici sa mor dar sa mai fac pagina si cel care a lucrat-o pana in punctul asta a plecat in Germania. Momentan este facuta arhitectura dar trebuie sapat si incarcat pentru fiecare produs poze, documentatie, fisiere traduse, agremente, link la pagina producatorului etc. cam cum am facut aici:http://www.markusautomatik.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=29&category_id=16&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=64Ar fi bine sa fie din Bucuresti. Astept doritori.0728243811 sau mail Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2008 · Report post Nu vrea nimeni niste bani Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2008 · Report post Daca nu as fi atat de ocupat, te-as ajuta cu cea mai mare placere. Acum lucrez si la sit-ul firmei si la reconfigurarea retelui... plus vanzari si proiecte de amenajari... \ Mai devreme de februarie, nu ma apuc de altceva.Daca nu gasesti pe cineva, o sa vorbesc cu un amic, poate are el timp. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2008 · Report post acum, depinde cat de urgent e? poate daca te ajuta in weekend. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2008 · Report post Urgent este, dar asa cum sta de 4-5 luni poate sa mai astepte cateva week-end-uri in care se va lucra la el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2008 · Report post pai sa vedem ce e de modificat, poti sa-mi trimiti pe mail ce e de modificat? gabriel.dumitru@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites