Posted 11 Nov 2008 · Report post azi am reusit sa am din nou ABS si ASR la suedeza mea, ocazie cu care am cunoscut un tip care mi-a spus de acest site. sunt din Bucuresti , am un S70 din '97, 2,5cmc cu 144 de cai de care sunt tare mandru, multi spun ca am prea multa grija de masina dar ma rog... e treaba lor. nick-ul asta l-am ales ca multi politisti confunda masina cu una de la ministerul lor de interne, pentru ca e neagra, are ceva folii pe geamuri, si e inmatriculata cu nr B 08 MAI. Deh militieni!! 8 mai e doar ziua mea! Totusi m-a scos de cateva ori chestia asta, inclusiv cand o mai luam pe interzis. Imi place aici asa ca o sa intru in fiecare zi, si in limita timpului. Salutari tuturor si aveti grija la Logan-uri ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2008 · Report post Bine ai venit si multi km cu volvitza Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2008 · Report post welcome to the club!multi km fara probleme alaturi de cei 144 cp ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2008 · Report post Salut si bine ai venit cu bijuteria ta.Te-ai miscat destul de repede.Eu sunt tipul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post Bun venit!Asteptam si poze cu masina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Nov 2008 · Report post Salut si welcome!! Misto treaba cu militzienii si "MAI". Ma-ntreb... daca erai nascut pe 10 si aveai nr. "... 10 MAI" te-ntrebau daca esti regele ?? Iar la nick, puteai sa pui " Vine militzia !!!! ..." Share this post Link to post Share on other sites