Posted 11 Nov 2008 · Report post sa incepem.....far dreapta(sau doar geam) NOU/SHfurtune NOIusa torpedo(gri) NOU/SHproiector dreapta NOU/SHrotita odometru NOUtermostat NOUaparatoare noroi dreapta NOU/SHma intereseaza preturiautoturismul are motor de 2000 cm3 140cp benzinamomentan atat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post toate le gasesti aici in tara, mai putin usa torpedou (poate putem sa o reparam-daca s-a stricat mecanismul) si odometru (rotita de 15 dinti din plastic-se comanda de-afara si trebuie dat jos bordul pentru a avea din nou kilometraj functional). Vad ca esti din Bucuresti, poate iti face placere sa ne vedem in weekend.Pentru preturi piese noi, da-i un telefon lui Midnight(administratorul forumului - care are si magazin piese) sau uita-te pe forum la sectiunea magazine bune si ieftine(Bucuresti). Pentru second-hand-uri...mai greu dar nu dispera. Regulatorul de relanti cade foarte greu la 850, sa nu ai alta cauza pentru problemele relantiului. Bafta.Cind ai timp, completeaza-ti profilul, sa te vedem si sa te cunoastem mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post are fluctuatii nu si tine relantiul...si din cat am citit pe forum cam la concluzia asta am ajuns..usa de la torpedo e crapata in zona carligului de blocare, cat despre incuietoare nu mai exista..am bagat in ea in jur de 70 de mil...nu a fost intretinuta deloc..am pus o cat de cat pe picioare dar inca mai am de cumparat la ea...si da, mi ar face placere sa ne intalnim in weekend , din cat am luat forumul la periat am vazut ca ai manie la 850 si am nevoie de niste sfaturi o sa cumpar maine spray contact sa elimin o parte din probleme.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post gasesti si usa de torpedo completa, la sh. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post am cautat la sh...si degeaba Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post o sa trec eu intr-un loc zilele astea si intreb si ptr tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post iti multumesc pt interesul tau in a salva un volvo inca ceva....dupa ce m am manjit toata ziua pe la masina curatand o parte din mufe am realizat ca regulatorul de relanti este bun deci o sa l scot de la cerere....si neaparat trebuie sa schimb mecanicul ca nu ar fi singura masina la care ma pune sa cumpar piese fara rost... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post Ralantiul face cumva asa : ? daca da mai mult ca sigur sonda lambda este stricata , vezi ca masina daca este pana in 1995 , stie sa-ti spuna singura ce are ( da mi un pm daca este pana in 95 ca sa te invat cum sa aflii erorile ) , usa de la torpedo este problema generala la 850 ( cred ca d'asta este crapat acolo http://www.matthewsvolvosite.com/glovebox_fix_850.php ) , la mine sunt rupti suportii la usa de la torpedo , o sa ma interesez cat costa o usa noua si am sa ti spun . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2008 · Report post nu face ca in filmulet...masina mea nu da sa se opreasca sta in 800 ture apoi se duce in 2000-2500 iar revine la 800-850...ar putea fi si din cauza filtrului de aer inbacsit? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Nov 2008 · Report post revin...acum face exact ca in filmulet dar nu am aprins becul lambda desi este functional Share this post Link to post Share on other sites