Posted 15 May 2012 · Report post Apropo de sisteme audio, daca am varianta cu CD normal, e posibil sa o inlocuiesc cu unitatea care citeste MP3? Si pe mine ma intereseaza aceasta problema, asa ca ma alatur lui CatalinDavid in solicitarea lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2012 · Report post mufa aux ii cea mai ieftina solutie si cu un nano 3th gen ii super Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2012 · Report post salutare am si eu o intrebare ca sunt putin nelamurit azi facand curat in masina am gasit in porbagaz langa spatarul pasagerilor niste fire sunt de la sobwoofer sau ce sunt cu ele acolo(nu am asa ceva in masina) o sa pun cateva poza sa vedeti Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2012 (edited) · Report post masa vine din spate si inca 2 fire,restul se duce in fata unul este destul de gros zici ca trece prin el 380v sunt 8 fire +cel gros Edited 26 Nov 2012 by ClauVolvo460 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2012 · Report post chiar nimeni nu ma baga in seama sau nu a vazut nimeni postarea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Nov 2012 · Report post Pai si de unde pana unde crezi tu ca este de la SW? Poate fi de la carligul de remorcare, pt SW nu ai nevoie decat de 4 fire . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Nov 2012 · Report post pai si togmai acolo la bancheta din spate? eu nu am carlig pe masina firele le-am gasit in partea dreapta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Nov 2012 · Report post Trebuie sa masori firele alea si sa vezi daca ai semnal audio pe 2 din ele . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 May 2020 · Report post On 5/14/2012 at 10:20 PM, cosmin said: Salutare! am reusit sa pun clarionu NX501.Inca nu este terminat astept,folie de carbon sa imbrac plansa de bord pentru a astupa si citeva imperfectiuni. Cum ai reușit? Ai idee cum a fost montat? Firele ma interesează. Au fost trase alte fire de la fiecare boxă? Arată foarte bine și cu folie pe toată consola o sa fie perfect! Decât să stai cu cd audio toata viața mai bine așa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 May 2020 · Report post In mod normal nu este nevoie de alte fire la boxe decat daca sunt mai multe (alea pe sistemul nou) sau cele vechi sunt rupte, putin probabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 May 2020 · Report post In mod normal nu este nevoie de alte fire la boxe decat daca sunt mai multe (alea pe sistemul nou) sau cele vechi sunt rupte, putin probabil. Share this post Link to post Share on other sites