Posted 14 Nov 2008 · Report post a incercat careva sa fure oglinda stinga si a dat-o peste cap dar nu a putut sa ia nimic. De atunci nu mai merge reglajul in jos si la dreapta si nu se mai rabateaza . Ailalta din dreapta merge ok. Am fost la Otopeni si au spus ca blocul de comanda din usa e defect dupa ce au luat altul de pe o masina similara si au incercat. Au facut deviz de vreo 17milioane . si am plecat. Acasa am desfacut eu tot din nou am scos blocul de comanda si am masurat tot . Am gasit un integrat defect. Problema e ca blocul respectiv contine multe chestii care evident sint bune si merg : cum ar fi comenzile si driverele pt toate geamurile si pt oglinda dreapta . Integratul respectiv are treaba doar cu oglinda stinga si nu vreau sa le dau banii pt ca vreo 80% din modulul meu e bun. de schimbat e f simplu numai ca nu il gasesc. fabrica producatoare din USA nu il mai face si sint disperat. Poate imi dati un sfat ....E vorba de '' Selectone L9947 QUAD HALF-BRIDGE AND SINGLE HIGH-SIDE DRIVER'' Am incercat la 6 magazine ce fac comenzi in Romania, 2 in Anglia si nimic. Sint in continuare disperatPoate la dezmembrari sa incerc , dar nu stiu cum sa procedez ... sa ma duc cu modulul la ei ? unde ? ajutor va rog.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Nov 2008 · Report post Ai aici datasheet-ul cu toate detaliile. Daca ai posibilitatea incearca sa-i tragi niste masuratori la "locul faptei", inainte de a-l schimba. Ai PM cu mai multe link-uri. Best, avx.L9947.pdf Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Nov 2008 · Report post Uauu, spectaculos ... merci pt link-uri ... sper sa reusesc sa-l procur l-am masurat montat in circuitul de pe masina , cu usa demontata pina la integrat merci iar Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Nov 2008 · Report post Salut,Daca tot nu merge, da-mi un cod de original, producator si toate caracteristicile poate pot sa te ajut cu unul SH din Germania.BAFTA !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2009 · Report post Am facut comanda la '' Little Diode UK '' cu 800000lei integratul si 1.5 mil lei transportul si a venit in 3 saptamini. Am desfacut totul din nou am schimbat cu grija si cu emotie doar integratul , pus totul la loc , si culmea ... merge perfect... uraa...A mai fost nevoie de un reset general pe care nu am stiut sa-l fac altfel decit scotind bateria, pt ca se rabatau in contratimp oglinzile, dar acum e bine . Merge si reglajul in toate directiile la ambele oglinzi si geamurile.Merci pt informatii.Sint dator niste beri... Share this post Link to post Share on other sites