Posted 18 Sep 2009 · Report post Domnisoara a fost bonus ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Sep 2009 · Report post ehe as vrea eu,tipa este logodnica organizatorului Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Oct 2009 · Report post salut ! te rog raspunde mi la intrebarea urmatoare:daca schimb jantele de magneziu volvo (caligo) cu cele de tabla volvo trebuie sa am ceva inele,adaptoare sau alte prezoane???sau se potrivesc prezoanele care le am? nu sunt acas ...ajung de craciun si atunci nu am unde sa caut ce mi trebuie si vreau sa rezov din timp..... multzam Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Oct 2009 · Report post Salut Sorine! Din cate stiu, nu ai nevoie de adaptari pt schimbarea jantelor iarna/vara (otel/aliaj)...posibil sa difere prezoanele. Cand "apari" in BUZAU, da-mi de stire. Ai nr meu de tel. la avatar. Best, avx. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Oct 2009 · Report post @virusorin in principiu nu ar fii problrme,este important sa aiba acelasi diametru la gaura de centraj cu cel de pe masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Oct 2009 · Report post Salut Sorine! Din cate stiu, nu ai nevoie de adaptari pt schimbarea jantelor iarna/vara (otel/aliaj)...posibil sa difere prezoanele. Cand "apari" in BUZAU, da-mi de stire. Ai nr meu de tel. la avatar. Best, avx. Daca jantele sunt originale nu trebuie sa faci nici o modificare .Eu am experimentat la Volvo-ul din semnatura, am aliaj pe vara si tabla pe iarna. Ambele "seturi"originale Volvo Share this post Link to post Share on other sites