Posted 28 Nov 2008 · Report post finally, am si eu nevoie de un modul ABS-doar ca nu gasesc-dupa 1995 l-au schimbat...asa arata: http://img219.imageshack.us/my.php?image=1modulabsmatrixxxfaratrlm1.jpgAl meu e fara traction control(fata TRACKS) si scrie pe el:ATE volvoController9140773CONTROL-UNIT ABS10.0946 - 0400.3 3X2969Daca auziti pe cineva care are, ar fi grozav. Macar de as gasi pe cineva cu 850 dupa 1995, sa-l scot jumatate de ora de pe masina lui (2 mufe si 4 suruburi) si sa-l pun la mine, sa nu dau banii pe el degeaba...mama masii de treaba. Inca mai sper ca voi vedea odata stins becul galben de ABS din ochii mei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2008 · Report post zici ca nu ti se potriveste ala al meu ?....si ia da un tel aici ...ah.......fir-ar sa fie nu gasesc numarul de tel...aici avem nevoie de ajutorul lui adi2707.....adi tu tre sa ai numarul lui ovidiu bobes mi a dat orange-ul lui dar nu l gasesc hmmmm.....oricum matrix firma este autobobes si avea un 850 an 95 daca nu ma insel Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2008 · Report post E deja rezervat modulul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2008 · Report post cool maao, pina in 95 inclusiv, modulul de ABS e chiar linga "oala" amortizorului (desen 1) - dupa ce au pus mufa OBDII in masina, au schimbat modulul punindu-l mai jos, prins cu 4 suruburi torx de pompa ABS.(desen 2). Iar eu nu am nici optiunea TRACKS, deci modulul are 2 valve in minus (adica decit 4)...Sa speram ca voi gasi pina la urma unul functional. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2008 · Report post mdeah......deci eu il am ca in imaginea 1......... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2008 · Report post Am verificat codurile. Asta e. Sa ma anunti cand poti veni la bv sa il probam.Te astept. Share this post Link to post Share on other sites