Posted 30 Nov 2008 · Report post Comenzi online piese auto originale Volvo second-hand noi la cele mai mici preturi din Romania.Pentru a elimina orice posibila confuzie la comenzi va rog sa folositi formularul de comanda online.In rest orice nelamurile, intrebare sau reclamatie puteti sa o postati aici pentru ca serviciile si calitatea produselor care le oferim sa fie cat mai transparenta.Va multumesc pentru intelegere.www.comenzi-pieseauto.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2008 · Report post "Garantia pe care o oferim difera in functie de piesa si are o valabilitate de la 1 la 3 luni pentru piese si de 6 luni pentru motoare." ?Din cate stiu, limita minima legala pentru obiecte de folosinta indelungata (vezi piese auto) este 18 luni... Sau ma insel ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2008 · Report post "Garantia pe care o oferim difera in functie de piesa si are o valabilitate de la 1 la 3 luni pentru piese si de 6 luni pentru motoare." ?Din cate stiu, limita minima legala pentru obiecte de folosinta indelungata (vezi piese auto) este 18 luni... Sau ma insel ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2008 · Report post Un releu de semnalizare pentru un volvo 460, 1996 fabricatie, serie sasiu xlblc103etc706240, benzina motor de 1.8 gasesc si eu la dumneavoastra? Nu conteaza daca e nou sau sh. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2008 · Report post Un releu de semnalizare pentru un volvo 460, 1996 fabricatie, serie sasiu xlblc103etc706240, benzina motor de 1.8 gasesc si eu la dumneavoastra? Nu conteaza daca e nou sau sh. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2008 · Report post Hai sa-ti raspund eu in doua ore :Codul original VOLVO este 3462725, si costa 550RON, doar original se gaseste... Livrabil in 4 zile lucratoare !Numai bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2008 · Report post Aveti si injectoare pentru d5 de 120 kw? La ce pret? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2008 · Report post Aveti si injectoare pentru d5 de 120 kw? La ce pret? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2008 · Report post Am o singura obiectie la formularul de comanda. De ce trebuie sa completez obligatoriu si informatiile pentru livrare daca vreau doar sa aflu cit costa o anumita piesa ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2008 · Report post @VOLVO16 Ca sa te plictisesti inainte de comanda. Mai bine dau un telefon la MC si am rez problema Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2008 · Report post Am o singura obiectie la formularul de comanda. De ce trebuie sa completez obligatoriu si informatiile pentru livrare daca vreau doar sa aflu cit costa o anumita piesa ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2008 · Report post @VOLVO16 Ca sa te plictisesti inainte de comanda. Mai bine dau un telefon la MC si am rez problema Share this post Link to post Share on other sites