Guest

LA MULTI ANI ROMANI(A)

7 posts in this topic

In aceasta zi doresc sa le urez un sincer LA MULTI ANI tuturor Romanilor ....si in special posesorilor de VOLVO.

In spiritul acestei traditii .....ma gandeam ca o fasole cu ciolan impreuna cu posesorii de volvo ....nu ar fi o idee tocmai rea . Se accepta si tuica fiarta  ;)

Asadar ...celor din Bucuresti ...si nu numai ......daca va hotarati pana diseara ......aici e locul unde sa postati .

LA MULTI ANI !  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :occasion13: :occasion13: :occasion13::santa::hello2: :hello2: :wav: :happy12: :bounce:

Ora, scorul si minutul?

LA MULTI ANI ROMANIA!!!! :occasion13:

am putea sa ne intalnim la 18-18:30 la polivalenta si de acolo sa votam unde merem  ;).....puteti veni si cu alte solutii.

La multi ani, Romania! La multi ani, romani! La multi ani, posesori si iubitori de VOLVO! La multi posesori de VOLVO, Romania! Sanatate prieteni si drumuri fara probleme!

Traiasca Romania dodoloata!!!!! :occasion13: :occasion13: :occasion13::occasion1: :occasion1: :occasion15: :occasion15: :occasion18::occasion14: :occasion14: :wav: :wav:

La multi ani tuturor romanilor si mai ales celor ce se simt romani!

Off topic: @ Danyx : sunt curios unde gasiti voi ciolan cu fasole in Bucale, dar mai ales fiarta? Eu aici am un locsor,nu prea frumos da' ciolanu' e reusit, va astept la C-lung... ;)

ps: tuica e la portbagaj(daca nu vrei sa te otravesti...)

LA MULTI ANI SI SANATATE !

abia astept sa calc pamintul umed de acasa.

pina atunci pofta si sete buna !