Midnight Caller

Magazin on-line exclusiv pt. piese VOLVO

1,615 posts in this topic

Helau ! Alex, poti gasi amortizoare de spate pentru 360 GLT din 86, motor b200e 2.0, serie xlb344223hc275889 ? Eventual si un cablu de kilometraj, dar nu mai stiu exact ce bord am, Smiths sau VDO (ceasurile au sisteme usor diferite de prindere)

Iti multumesc.

150RON bucata pe Kayaba cu transport inclus, si Luni sa fie la tine e bine ? ;D

Dumnezeule, esti magnific!!! Apai daca trebuie, trebuie :headbang: luni o sa vin cu banii. O rugaminte mai am, sa verifici te rog daca vin cu tot cu tampoanele/bucsele necesare montajului. Nu prea am ce refolosi la capitolul asta, ale mele sunt cam...duse.

Multumesc!

Vezi ca in primul rand masina nu e 360 ci 340, si in al doilea rand nu e din 1987 ci din 1986 ! Cel putin asa reiese din seria de sasiu...

Amortizoarele arata asa :

photo-985b07aa-e830-4924-b963-14cf7cd6055f-for_zoom.jpg

Nenea Midnight, nu o downgrada la 340 :glasses9: , are si ea sentimente. Cred ca este din 1986, nu mai stiam exact, oricum comanda ramane.

Chiar nu o downgradez... 340 imi zice VIDA-ul ca e ! :(

Cumpar suport motor v40 1.8 benzina(1783) 90kw, an 2000, cutie manuala, montare partea dreapta nou sau sh. Atasez o poza.

asta e poza

ssss motor.bmp

Imi trebuie serie de sasiu, pt. ca sunt mari sanse sa nu-l gasim decat pe original, si atunci e undeva la 500-600RON. Fa-mi poza cu suportul TAU de motor, nu poza de pe net, pt. ca sunt doua variante. Si te ajut cu mare placere Luni.

Week-end placut !

serie sasiu YV1VW14F3YF512208 si suportul pe masina exact asa arata ca in poza respectiva

Vad ca nu imi decodeaza si tipul de cutie din seria de sasiu. Te rog specifica si daca este manuala sau automata !

Multumesc.

Salut, un pret pentru claxon ? Vad ca are un tauit ciudat, probabil de la apa...zapada etc. Banuiesc ca am nevoie de trompete sa le schimb.

Cam asa suna.

Pai vezi ca sunt doua claxoane :

1

Horn, R.H., low frequency 1.00 30796711

Horn, L.H., high frequency 1.00 30796712

Oricare din ele costa 160RON, dar trebuie sa afli care din ele a baut zapada ;D

Pai vezi ca sunt doua claxoane :

1

Horn, R.H., low frequency 1.00 30796711

Horn, L.H., high frequency 1.00 30796712

Oricare din ele costa 160RON, dar trebuie sa afli care din ele a baut zapada ;D

Pai am sa verific dar pentru asta banuiesc ca trebuie data bara fata jos. Si trebuie sa ma duc in service doar ptr asta. Le comand in februarie dupa ce trec zapezile si frigurile si le schimb pe amandoua. Nu-mi pare ca merge vreouna bine. Tot adun ce mai trebuie sa le comand sa nu fac 100 de comenzi. Pana acum am acel cheder usa sofer la 100 lei si astea 2 trompete. Banuiesc ca trompetele sunt stricate si nu altceva.

Salut!

Ma intereseaza si pe mine o pereche de stergatoare fata C30. Dimensiune cred ca sunt 650/500mm.

O zi buna!

http://www.piese-vol...7088-p-190.html - ajung din depozit in 2h

sau

http://www.piese-vol...3381-p-189.html - in 4-5 zile lucratoare

Man, ca tot suntem la subiectul stergatoare. La modelul pana in 2009 stergatorul spate e putin mai rudimentar. Se poate fura cu usurinta. Doar radicand bratul stergator si tragand de lama. Vreau sa te intreb...se potriveste stergatorul model nou( 2010-2012) la modelele pana in 2009? Si daca da ce pret are bratul cu tot cu stergator?

Am pus si imagini cu diferentele intre cele 2 modele de stergatoare

post-4736-0-63447600-1359636572_thumb.jp

post-4736-0-29184000-1359636586_thumb.jp

Edited by nionut76

Niste capace pentru jante de 16 ca sunt urate rau rotile de iarna negre?

Olla papa Maurice, vacutza mov la apel ;D

Set capace 16" - VOLVO 31200753 - 400RON/set (imediat dupa ce-si revine portalul celuilalt furnizor, poate reusesc un pret mai bun)

Later edit: Si-a revenit portalul, 380RON este pretul mai mic pe care-l pot obtine.

Capacele arata cam asa :

PC290003.jpg

"Condamna" un set si pentru mine te rog.

Aseptam provincia....

"Condamna" un set si pentru mine te rog.

Aseptam provincia....

Vezi si topicul de pe forum aici:

Vand 4 capace oem pe 16" - 30683237

acum 3 zile

De vanzare 4 capace OEM Volvo, cod
30683237, impecabile.

Le-am luat de pe ebay pentru mine, in ideea ca o sa-mi iau si jante de tabla cu anvelope de iarna.

Pana la urma am luat jante aliaj, asa ca nu mai am ce face cu capacele.

Pretul lor este de 55 Euro. Transportul costa 10 Euro cu Posta Atlassib din Belgia in orice oras din Romania.

Contact o745/ 44o 576 sau PM.

Edited by nionut76

30683237 este codul PER BUCATA de la setul 31200753

Incercand sa trec peste faptul ca nu e ok ce-ai facut mai sus pe topicul meu, da, pretul este bun, si daca Maurice nu vrea factura de intrare, ar putea sa scuteasca 90RON si sa astepte sa-i ajunga din Belgia... :)

30683237 este codul PER BUCATA de la setul 31200753

Incercand sa trec peste faptul ca nu e ok ce-ai facut mai sus pe topicul meu, da, pretul este bun, si daca Maurice nu vrea factura de intrare, ar putea sa scuteasca 90RON si sa astepte sa-i ajunga din Belgia... :smile:

Scuze, n-a fost cu intentie. Mi-a sarit doar in ochi capacele si am pus link-ul. Nu stiu daca mai este valabil anuntul.

Pai Maurice, te rog verifica ce-a zis Ionut mai sus, si daca nu se incheie "tranzactia", revii la mine sa le comand, ca nu vreau sa raman cu ele pe cap daca nu le mai iei ;D

Danke mucho !

Asa cum spusei si mai sus, condamna-mi un set, te rog.

Datele de facturare le discutam.