Posted 4 Dec 2008 · Report post Kilometraj: 135.000 km, An de fabricaÅ£ie: 2003; Putere: 85 KW / 116 CP Tip de combustibil: Diesel Prima înregistrare: 2006 in RomaniaABS, Dispozitiv antidemaraj electric, Faruri cu xenon, Geamuri electrice, ÃŽnchidere centralizată, Jante de aliaj, Metalic, Regulator de viteză, Scaune de piele, Scaune încălzite electric, Senzori de parcare, ServodirecÅ£ie, Trapă electrica, asigurare pe 1 an recent incheiata, stergator far dreapta lipsa(a fost furat), 1 proprietar in RO, nefumator, stare foarte buna de functionare, pret discutabil.Mail si Ym pentru poze(inca nu m-am prins cum se adauga poze): nistor_mircea_sorin@yahoo.comTelefon: 0744 470 696, masina se afla in Cluj-Napoca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jan 2009 · Report post salut eu ma numesc alexadru am vb cu d-voastra in decembrie pentru masina ,sincer eu sunt interesat si sper sa nu o dati pana in februarie pt ca atunci am eu bani daca vreti sa vb-im eu am alex329 id de mes multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2009 · Report post Pozele se adauga la scrierea unui mesaj, in partea stanga jos ai "Optiuni aditionale". Dai click acolo si restul e usor.Succes. Share this post Link to post Share on other sites