Posted 4 Dec 2008 · Report post Salutare. Am si eu nevoie de ajutor.... trebuie sa mai completez niste antigel la masina si nu stiu ce tip sa pun. motor 1.8 benzina (cumva unul rosu G12??)multumesc anticipatsi off-topic, priviti pe ce masina am pus ochii, sper sa o aduc in 2-3 sapt http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=88734853&__lp=11&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=32&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=85&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=2001&lang=ro&pageNumber=3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Dec 2008 · Report post Albastru... :D Vezi ca te-am mai cautat...BZ 64 AVX!Ai tel meu la profil.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Dec 2008 · Report post Eu am pus antigel special pentru motoare confectionate din aluminiu. Daca am gresit, va rog, sa ma corectati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Dec 2008 · Report post eu aveam unu rozaliu in ea cand am luat masina....si anul trecut am pus g12, m-au mintit la un magazin ca ar fi bun. si nu am avut probleme. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Dec 2008 · Report post g 12,off topic: la v-ul care vrei sa-l iei nu prea sunt dumirit daca este consumul real cel pe care il dau aia acolo,,,urban 13,mixt 8.3-9.3,succes Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Dec 2008 · Report post Salutare. Am si eu nevoie de ajutor.... trebuie sa mai completez niste antigel la masina si nu stiu ce tip sa pun. motor 1.8 benzina (cumva unul rosu G12??)multumesc anticipatsi off-topic, priviti pe ce masina am pus ochii, sper sa o aduc in 2-3 sapt http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=88734853&__lp=11&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=32&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=85&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=2001&lang=ro&pageNumber=3Ar cam trebui sa te grabesti,ca taricelu' isi umfla muschi cu taxa...vrea sa o majoreze de 3 ori,n-ai auzit? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Dec 2008 · Report post In principiu ar trebui sa completezi cu acelasi tip de antigel.Cum nu stii ce-ai avut ... Eu cand am schimbat distributia am inlocuit si pompa de apa.Pompa era Hepu,tot Hepu mi-au dat si antigel(P999) am inlocuit intreaga cantitate de lichid. Culmea e ca pe vasul de expansiune scria "tip D". Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Dec 2008 · Report post eu am schimbat antigelul vechi si am pus aral fara silicatiblocul fiind din aluminiu si radiatorul la fel cred ca e ok!! Share this post Link to post Share on other sites