Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest vulturash

de unde gasesc sub-frame motor 850

14 posts in this topic

stie cineva un 850 la dezmembrari, benzina 2.5 l? as avea si eu nevoie de suportul motorului.

da, stiu, dar mi se pare ca volvo-ul ala e diesel, si imi e teama ca sunt diferente de constructie

Am trecut azi pe acolo dar nu imi poate spune nimeni, nimic. Le-am aratat si poza dar degeaba. Singura solutie ar fi sa mergi cu piesa ta si sa cauti asa.

Multa bafta!

merci mult de tot pt ajutor, chiar nu ma asteptam la atata bunavointa.

Faza e ca nu stiu daca nu sparg baia de ulei pana la brasov, pt ca motorul meu sta pe ea acum, tampoanele s-au rupt si nici cutia nu-i la locul ei, deci un drum pana la brasov e exclus. Si sa o demontez si sa vin cu ea, nu pot pentru ca imi trebuie un garaj in care s-o demontez si sa suspend motorul cu ceva

Dar ce s-a intamplat cu masina si ce exact iti trebuie?

In poza pe care mi-ai trimis-o erau f multe componente.

Nu ai cumva nevoie numai de tampoane? Sau ai avut accident?

Presupun ca vrea cadru motor .

post-1287-12877853427619_thumb.jpg

post-1287-12877853427619_thumb.jpg

da Vadime, cadrul motor il vrea...si nu stiu cine ar avea o masina de dezmembrat - daca se apuca sa dea jos tot motorul pentru a-i vinde omului nostru Doar cadrul motor, poate ma insel...e destul de munca si putini se baga.

Trebuie gasita o masina care are motorul dat jos si cred ca stiu eu una . Ma interesez eu maine si va anunt .

Numai bine

da, masina a fost lovita de ceva scund( max 23-28 cm, un stalpisor taiat din trotuar) la viteza mare, banuiesc io 70-80, pentru ca partea frontala a acestui cadru este puternic indoita(contorsionata spre in sus si deplasata vreo 15 cm, trutita), nu stiu exact pentru ca nu eu am fost la volan si cel ce conducea nu mi-a spus ce s-a intamplat cu adevarat. mai mult cred ca si partile laterale ale acestui cadru "lonjeroanele" sunt aduse spre interior pt ca a sarit airbag-ul care, din cate stiu eu, are senzorii in aceste lonjeroane.

ai gasit jugul?

daca nu i-l ai cu 200 euro maine tel 0722196290

da, am rezolvat-o, am luat cu 10 mil frame-ul si tampoanele aferente, acum masina merge

Mama nenica ce scoruri  ;D mai punei 200 euro si luai o masina intreaga din Germania  ;D