Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CristiAlexa

Are cineva asa ceva

10 posts in this topic

Am un volvo 1.9 Dieel si imi trebuie partea pe care se toarna uleiu in motor cred ca epurator ii spune are cineva?

Fa-i o poza !

Fa-i macar o poza cu locatia, si "deseneaz-o" in Paint, sa vad si eu despre ce e vorba... Daca zici ca se toarna ulei pe-acolo sigur nu e vorba de epurator.

Nu stiu daca e epurator sau nu dar asa l-am auzit pe mecanic zicandu-mi, io-s inginer electrotehnist daca ma intreaba cineva de electrice ii spun de toata dar mecanica ii greu. Asta din poza e partea deasupra si lipseste si partea de plastic in care se pune capacu

post-1222-12877853517948_thumb.jpg

post-1222-12877853517948_thumb.jpg

Si tie iti trebuie acel capac (sub care e si joja) sau ce iti trebuie mai precis ?! Nu de alta, dar nu mi se pare ca lipseste nimic de-acolo ;D

Masina din poza e alta ca a mea nu am putut sa o fotografiez ca e la service si asta arata bine pe langa a mea. Mie imi trebuie capacu cu joja si piesa in care se baga joja care arata ca un cilindru.

Daca despre joja asta e vorba (piesa 2a), ea costa 120RON, si garnitura (piesa 43) 16RON, in 4-5 zile lucratoare.

post-7-12877853567302_thumb.jpg

post-7-12877853567302_thumb.jpg

Mersi oricum dar cred ca cel mai bine ii fac o poz si ti-o trimit ca nu e doar garnitura si joja ca e si prostia pe care vine insurubata joja

Apropo mai ai grila din capota pe care e semnul de la volvo si semnal stanga de modelul scurt ?